Chimpanzee
%
72

Chimpanzee

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Chimpanzee

Moeite met waar je nou Chimpanzee moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Chimpanzee

Samenvatting

In Chimpanzee maken we kennis met de kleine Oscar, een speelse en nieuwsgierige chimpansee. De Afrikaanse bossen zijn een speeltuin voor de kleine enthousiaste Oscar en zijn mede jonge chimpansees. Zij spelen liever dan dat ze samen met hun ouders een middagdutje doen. Maar als Oscar’s familie wordt bedreigd door een concurrerende groep chimpansees wordt hij aan zijn lot over gelaten, totdat een verrassende bondgenoot verschijnt en zijn leven voorgoed doet veranderen.

Regisseur en acteurs

 • Alastair Fothergill portait

  Alastair Fothergill

  Director

 • Mark Linfield portrait

  Mark Linfield

  Director

 • Tim Allen portait

  Tim Allen

  narrator

Trailers

Chimpanzee

Wil je Chimpanzee kijken? De movie van Alastair Fothergill uit 2013 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Chimpanzee op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Chimpanzee met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Chimpanzee downloaden

Het downloaden van Chimpanzee is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Chimpanzee ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Chimpanzee streamen

Het streamen van Chimpanzee heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Chimpanzee online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Chimpanzee kijkt. Ideaal!

Chimpanzee torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Chimpanzee. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Chimpanzee trailer

Bekijk eerst even de trailer van Chimpanzee voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.