Chimpanzee
%
72

Chimpanzee

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Chimpanzee

Moeite met waar je nou Chimpanzee moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Chimpanzee

Samenvatting

In Chimpanzee maken we kennis met de kleine Oscar, een speelse en nieuwsgierige chimpansee. De Afrikaanse bossen zijn een speeltuin voor de kleine enthousiaste Oscar en zijn mede jonge chimpansees. Zij spelen liever dan dat ze samen met hun ouders een middagdutje doen. Maar als Oscar’s familie wordt bedreigd door een concurrerende groep chimpansees wordt hij aan zijn lot over gelaten, totdat een verrassende bondgenoot verschijnt en zijn leven voorgoed doet veranderen.

Regisseur en acteurs

 • Alastair Fothergill portait

  Alastair Fothergill

  Director

 • Mark Linfield portrait

  Mark Linfield

  Director

 • Tim Allen portait

  Tim Allen

  narrator

Trailers

Chimpanzee

Wil je Chimpanzee kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2013 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Chimpanzee streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Chimpanzee niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Chimpanzee zelfs gratis bekijken.

Chimpanzee downloaden

Wil je Chimpanzee ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Chimpanzee overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Chimpanzee torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Chimpanzee is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Chimpanzee trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Chimpanzee de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.