Disneynature: Chimpanzee
%
72

Disneynature: Chimpanzee

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Disneynature: Chimpanzee

Moeite met waar je nou Disneynature: Chimpanzee moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Disneynature: Chimpanzee

Samenvatting

In Chimpanzee maken we kennis met de kleine Oscar, een speelse en nieuwsgierige chimpansee. De Afrikaanse bossen zijn een speeltuin voor de kleine enthousiaste Oscar en zijn mede jonge chimpansees. Zij spelen liever dan dat ze samen met hun ouders een middagdutje doen. Maar als Oscar’s familie wordt bedreigd door een concurrerende groep chimpansees wordt hij aan zijn lot over gelaten, totdat een verrassende bondgenoot verschijnt en zijn leven voorgoed doet veranderen.

Regisseur en acteurs

 • Alastair Fothergill portait

  Alastair Fothergill

  Director

 • Mark Linfield portrait

  Mark Linfield

  Director

 • Tim Allen portait

  Tim Allen

  narrator

Trailers

Disneynature: Chimpanzee

Disneynature: Chimpanzee streamen

Disneynature: Chimpanzee streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Disneynature: Chimpanzee downloaden

Zin om Disneynature: Chimpanzee te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Disneynature: Chimpanzee te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Disneynature: Chimpanzee torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Disneynature: Chimpanzee makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Disneynature: Chimpanzee trailer

Wil je er zeker van zijn dat Disneynature: Chimpanzee jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.