China Moon
%
62

China Moon

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk China Moon

Moeite met waar je nou China Moon moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor China Moon

Samenvatting

A steamy suspense thriller about a veteran detective in a small Florida city whose backstreet romance with a wealthy young widow spins a web of deceit, betrayal and murder. His official investigation of the crime backfires when the trail begins to point to him.

Regisseur en acteurs

 • John Bailey portrait

  John Bailey

  Director

 • Ed Harris portait

  Ed Harris

  Kyle Bodine

 • Madeleine Stowe portait

  Madeleine Stowe

  Rachel Munro

 • Charles Dance portait

  Charles Dance

  Rupert Munro

 • Patricia Healy portait

  Patricia Healy

  Adele

 • Benicio del Toro portait

  Benicio del Toro

  Lamar Dickey

Trailers

China Moon

Wil je China Moon kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1994 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

China Moon streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je China Moon niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je China Moon zelfs gratis bekijken.

China Moon downloaden

Wil je China Moon ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je China Moon overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

China Moon torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van China Moon is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

China Moon trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of China Moon de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.