China Moon
%
62

China Moon

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk China Moon

Moeite met waar je nou China Moon moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor China Moon

Samenvatting

Ed Harris, Madeleine Stowe en Benicio Del Toro schitteren in deze film noir. In Florida komen een detective en een rijke weduwe terecht in een web van misleiding, bedrog en moord.

Regisseur en acteurs

 • John Bailey portrait

  John Bailey

  Director

 • Ed Harris portait

  Ed Harris

  Kyle Bodine

 • Madeleine Stowe portait

  Madeleine Stowe

  Rachel Munro

 • Charles Dance portait

  Charles Dance

  Rupert Munro

 • Patricia Healy portait

  Patricia Healy

  Adele

 • Benicio del Toro portait

  Benicio del Toro

  Lamar Dickey

Trailers

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

China Moon

Op zoek naar China Moon? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

China Moon streamen

Het streamen van movies als China Moon heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als China Moon waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je China Moon dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

China Moon downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als China Moon te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

China Moon torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

China Moon trailer

Weet je nog niet zeker of China Moon jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.