China Strike Force
%
53

China Strike Force

Nu kijken

Kijk China Strike Force

Moeite met waar je nou China Strike Force moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor China Strike Force

Samenvatting

Darren een jonge Chinees geheim agent en Noriko, een Japanse Interpolofficier werken samen om een groot internationaal drugskartel op te rollen. Ook wordt de dochter van een hoge overheidsofficier verdacht van corruptie.

Regisseur en acteurs

 • Stanley Tong portait

  Stanley Tong

  Director

 • Aaron Kwok portait

  Aaron Kwok

  Darren Tong

 • Norika Fujiwara portait

  Norika Fujiwara

  Norika

 • Coolio portait

  Coolio

  Coolio

 • Ruby Lin portait

  Ruby Lin

  Ruby

 • Leehom Wang portait

  Leehom Wang

  Alex Cheung

 • Benny Lai Chun portait

  Benny Lai Chun

  Chong

 • Jackson Liu portait

  Jackson Liu

  Trainer leader at academy

China Strike Force

Op zoek naar China Strike Force? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

China Strike Force streamen

Het streamen van movies als China Strike Force heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als China Strike Force waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je China Strike Force dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

China Strike Force downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als China Strike Force te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

China Strike Force torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

China Strike Force trailer

Weet je nog niet zeker of China Strike Force jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.