China Strike Force
%
53

China Strike Force

Nu kijken

Kijk China Strike Force

Moeite met waar je nou China Strike Force moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor China Strike Force

Samenvatting

Darren een jonge Chinees geheim agent en Noriko, een Japanse Interpolofficier werken samen om een groot internationaal drugskartel op te rollen. Ook wordt de dochter van een hoge overheidsofficier verdacht van corruptie.

Regisseur en acteurs

 • Stanley Tong portait

  Stanley Tong

  Director

 • Aaron Kwok portait

  Aaron Kwok

  Darren Tong

 • Norika Fujiwara portait

  Norika Fujiwara

  Norika

 • Coolio portait

  Coolio

  Coolio

 • Ruby Lin portait

  Ruby Lin

  Ruby

 • Leehom Wang portait

  Leehom Wang

  Alex Cheung

 • Benny Lai Chun portait

  Benny Lai Chun

  Chong

 • Jackson Liu portait

  Jackson Liu

  Trainer leader at academy

China Strike Force

Veel gehoord over China Strike Force en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt China Strike Force heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

China Strike Force streamen

Wil je China Strike Force, de movie met Aaron Kwok, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je China Strike Force zelfs gratis kijken.

China Strike Force downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je China Strike Force ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet China Strike Force er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

China Strike Force torrent

Op zoek naar een torrent van China Strike Force? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van China Strike Force te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

China Strike Force trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van China Strike Force. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.