China's van Goghs
%
76

China's van Goghs

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk China's van Goghs

Moeite met waar je nou China's van Goghs moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor China's van Goghs

Samenvatting

Onder de rook van de stad Shenzhen in het Zuiden van China ligt het dorp Dafen, dat bekend staat om zijn talloze schilderstudio's waar jaarlijks miljoenen kopieën van Westerse, wereldberoemde meesterwerken worden geschilderd. Voor een paar honderd replica’s van Van Goghs Zonnebloemen draait men hier de hand niet om. Schilders leven en slapen op de vloeren van de piepkleine studio’s tussen waslijnen vol meesterwerken om de grootschalige orders op tijd af te krijgen. De jaaromzet bedroeg in 2015 maar liefst 65 miljoen dollar. Filmmakers Yu Haibo en Kiki Tianqi Yu volgen de schilder Xiaoyong Zhao, die samen met zijn familieleden al zo’n 100.000 Van Goghs reproduceerde. Na al deze jaren voelt Zhao een diepe band met de schilder. Hij reist naar Europa om in het Van Gogh Museum de originele werken te zien, en om een van zijn beste klanten, een Amsterdamse kunsthandelaar, te bezoeken. Ontluisterende debuutfilm schildert een fascinerend portret van een plaats waar dromen worden nagejaagd, maar net zo hard in duigen vallen.

Regisseur en acteurs

  • Yu Haibo portrait

    Yu Haibo

    Director

  • Yu Tianqi Kiki portrait

    Yu Tianqi Kiki

    Director

Trailers

China's van Goghs

Wil je China's van Goghs kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2016 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

China's van Goghs streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je China's van Goghs niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je China's van Goghs zelfs gratis bekijken.

China's van Goghs downloaden

Wil je China's van Goghs ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je China's van Goghs overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

China's van Goghs torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van China's van Goghs is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

China's van Goghs trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of China's van Goghs de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.