China's Van Goghs
%
76

China's Van Goghs

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk China's Van Goghs

Moeite met waar je nou China's Van Goghs moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor China's Van Goghs

Samenvatting

Onder de rook van de stad Shenzhen in het Zuiden van China ligt het dorp Dafen, dat bekend staat om zijn talloze schilderstudio's waar jaarlijks miljoenen kopieën van Westerse, wereldberoemde meesterwerken worden geschilderd. Voor een paar honderd replica’s van Van Goghs Zonnebloemen draait men hier de hand niet om. Schilders leven en slapen op de vloeren van de piepkleine studio’s tussen waslijnen vol meesterwerken om de grootschalige orders op tijd af te krijgen. De jaaromzet bedroeg in 2015 maar liefst 65 miljoen dollar. Filmmakers Yu Haibo en Kiki Tianqi Yu volgen de schilder Xiaoyong Zhao, die samen met zijn familieleden al zo’n 100.000 Van Goghs reproduceerde. Na al deze jaren voelt Zhao een diepe band met de schilder. Hij reist naar Europa om in het Van Gogh Museum de originele werken te zien, en om een van zijn beste klanten, een Amsterdamse kunsthandelaar, te bezoeken. Ontluisterende debuutfilm schildert een fascinerend portret van een plaats waar dromen worden nagejaagd, maar net zo hard in duigen vallen.

Regisseur en acteurs

  • Yu Haibo portrait

    Yu Haibo

    Director

  • Yu Tianqi Kiki portrait

    Yu Tianqi Kiki

    Director

Trailers

China's Van Goghs

Op zoek naar China's Van Goghs? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

China's Van Goghs streamen

Het streamen van movies als China's Van Goghs heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als China's Van Goghs waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je China's Van Goghs dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

China's Van Goghs downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als China's Van Goghs te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

China's Van Goghs torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

China's Van Goghs trailer

Weet je nog niet zeker of China's Van Goghs jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.