2Doc: China's Van Goghs
%
76

2Doc: China's Van Goghs

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk 2Doc: China's Van Goghs

Moeite met waar je nou 2Doc: China's Van Goghs moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor 2Doc: China's Van Goghs

Samenvatting

Onder de rook van de stad Shenzhen in het Zuiden van China ligt het dorp Dafen, dat bekend staat om zijn talloze schilderstudio's waar jaarlijks miljoenen kopieën van Westerse, wereldberoemde meesterwerken worden geschilderd. Voor een paar honderd replica’s van Van Goghs Zonnebloemen draait men hier de hand niet om. Schilders leven en slapen op de vloeren van de piepkleine studio’s tussen waslijnen vol meesterwerken om de grootschalige orders op tijd af te krijgen. De jaaromzet bedroeg in 2015 maar liefst 65 miljoen dollar. Filmmakers Yu Haibo en Kiki Tianqi Yu volgen de schilder Xiaoyong Zhao, die samen met zijn familieleden al zo’n 100.000 Van Goghs reproduceerde. Na al deze jaren voelt Zhao een diepe band met de schilder. Hij reist naar Europa om in het Van Gogh Museum de originele werken te zien, en om een van zijn beste klanten, een Amsterdamse kunsthandelaar, te bezoeken. Ontluisterende debuutfilm schildert een fascinerend portret van een plaats waar dromen worden nagejaagd, maar net zo hard in duigen vallen.

Regisseur en acteurs

  • Yu Haibo portrait

    Yu Haibo

    Director

  • Yu Tianqi Kiki portrait

    Yu Tianqi Kiki

    Director

Trailers

2Doc: China's Van Goghs

Benieuwd naar 2Doc: China's Van Goghs? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als 2Doc: China's Van Goghs kunt bekijken.

2Doc: China's Van Goghs streamen

Wil je 2Doc: China's Van Goghs streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je 2Doc: China's Van Goghs gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

2Doc: China's Van Goghs downloaden

movies als 2Doc: China's Van Goghs kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar 2Doc: China's Van Goghs. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van 2Doc: China's Van Goghs. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

2Doc: China's Van Goghs torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om 2Doc: China's Van Goghs te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

2Doc: China's Van Goghs trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of 2Doc: China's Van Goghs je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!