Chinese Godfather
%
48

Chinese Godfather

Kijk Chinese Godfather

Moeite met waar je nou Chinese Godfather moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

When two kung-fu brothers attempt to carry out a dying man's wish, they suddenly find themselves caught in a war between two rival gangs. Chow Yin and Si Fong were out for a walk when the spotted dying burglar Ting Chow Ming. Stumbling out from the bushes, Ting used his last breath to request that Chow and Si take the stolen jewels to his wife. Later, as Chow and Sii attempt to seek out Ting's wife and daughter, gangsters who have been charged with the task of recovering the stolen goods ambush them.

Regisseur en acteurs

 • Gine Lui portrait

  Gine Lui

  Director

 • Lei Cheng portrait

  Lei Cheng

  Actor

 • Hu Chin portrait

  Hu Chin

  Actor

 • Betty Ting Pei portait

  Betty Ting Pei

  Actor

 • Michael Chan Wai-Man portait

  Michael Chan Wai-Man

  Actor

Chinese Godfather

Wil je Chinese Godfather kijken? De movie van Gine Lui uit 1974 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Chinese Godfather op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Chinese Godfather met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Chinese Godfather downloaden

Het downloaden van Chinese Godfather is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Chinese Godfather ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Chinese Godfather streamen

Het streamen van Chinese Godfather heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Chinese Godfather online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Chinese Godfather kijkt. Ideaal!

Chinese Godfather torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Chinese Godfather. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Chinese Godfather trailer

Bekijk eerst even de trailer van Chinese Godfather voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.