Chinese Ping-Pong
%
58

Chinese Ping-Pong

Kijk Chinese Ping-Pong

Moeite met waar je nou Chinese Ping-Pong moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

An experimental sports film made partly during the Scandinavian Open Championships in Halmstad in 1970, partly during the Chinese players' exhibition tour in Denmark immediately after the SOC. First of all, it is a film about their style, about the artistic culmination that is ping-pong at its best, it records China's comeback into the international sports world.

Chinese Ping-Pong

Chinese Ping-Pong streamen

Chinese Ping-Pong streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Chinese Ping-Pong downloaden

Zin om Chinese Ping-Pong te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Chinese Ping-Pong te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Chinese Ping-Pong torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Chinese Ping-Pong makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Chinese Ping-Pong trailer

Wil je er zeker van zijn dat Chinese Ping-Pong jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.