Chittagong
%
72

Chittagong

Kijk Chittagong

Moeite met waar je nou Chittagong moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Set in the turbulence of the 1930s British India, Chittagong is a true story of a 14 year old boy, Jhunku, and of his journey to find where he belongs. For the first time in Indian history, the British army is defeated by a ragtag army of schoolboys and their teacher, Masterda. Called a traitor by his peers, and let down by a man he trusts, Jhunku impulsively joins the movement. As his world is turned upside down, Jhunku is forced to confront his self-doubts. As the leaders of the movement are progressively caught or killed, Jhunku battles against seemingly insurmountable odds to win a victory of his own. The film is an exciting action-drama, made more so by the fact that it is true.

Chittagong

Zin om Chittagong lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Chittagong te bekijken voor je op een rijtje.

Chittagong downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Chittagong downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Chittagong. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Chittagong er ook in SD heel goed uit.

Chittagong streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Chittagong net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Chittagong hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Chittagong helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Chittagong torrent

Denk je dat je om Chittagong te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Chittagong trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Chittagong de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.