Monsieur Chocolat
%
71

Monsieur Chocolat

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Monsieur Chocolat

Moeite met waar je nou Monsieur Chocolat moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Monsieur Chocolat

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Monsieur Chocolat vertelt het waargebeurde verhaal van de legendarische Franse clown Chocolat, de eerste zwarte circusartiest die uitgroeit tot een beroemdheid in de tijd van de belle époque in Parijs. Samen met zijn partner, de clown Footit, beleeft hij weergaloze successen. Maar kan hij omgaan met de valkuilen van de roem, de vele vrouwen en het snelle geld? Het vergeten verhaal van een buitengewoon man.

Regisseur en acteurs

 • Roschdy Zem portait

  Roschdy Zem

  Director

 • Omar Sy portait

  Omar Sy

  Chocolat

 • James Thiérrée portait

  James Thiérrée

  Footit

 • Clotilde Hesme portait

  Clotilde Hesme

  Marie

 • Olivier Gourmet portait

  Olivier Gourmet

  Oller

 • Frédéric Pierrot portait

  Frédéric Pierrot

  Delvaux

 • Noémie Lvovsky portait

  Noémie Lvovsky

  Mme Delvaux

 • Alice de Lencquesaing portait

  Alice de Lencquesaing

  Camille

 • Olivier Rabourdin portait

  Olivier Rabourdin

  Gemier

 • Yvonnick Muller portait

  Yvonnick Muller

  Journaliste 2

Trailers

Monsieur Chocolat

Wil je Monsieur Chocolat kijken? De movie van Roschdy Zem uit 2016 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Monsieur Chocolat op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Monsieur Chocolat met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Monsieur Chocolat downloaden

Het downloaden van Monsieur Chocolat is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Monsieur Chocolat ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Monsieur Chocolat streamen

Het streamen van Monsieur Chocolat heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Monsieur Chocolat online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Monsieur Chocolat kijkt. Ideaal!

Monsieur Chocolat torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Monsieur Chocolat. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Monsieur Chocolat trailer

Bekijk eerst even de trailer van Monsieur Chocolat voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.