Monsieur Chocolat
%
71

Monsieur Chocolat

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Monsieur Chocolat

Moeite met waar je nou Monsieur Chocolat moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Monsieur Chocolat

Bekijk nog 3 bronnen

Samenvatting

Monsieur Chocolat vertelt het waargebeurde verhaal van de legendarische Franse clown Chocolat, de eerste zwarte circusartiest die uitgroeit tot een beroemdheid in de tijd van de belle époque in Parijs. Samen met zijn partner, de clown Footit, beleeft hij weergaloze successen. Maar kan hij omgaan met de valkuilen van de roem, de vele vrouwen en het snelle geld? Het vergeten verhaal van een buitengewoon man.

Regisseur en acteurs

 • Roschdy Zem portait

  Roschdy Zem

  Director

 • Omar Sy portait

  Omar Sy

  Chocolat

 • James Thiérrée portait

  James Thiérrée

  Footit

 • Clotilde Hesme portait

  Clotilde Hesme

  Marie

 • Olivier Gourmet portait

  Olivier Gourmet

  Oller

 • Frédéric Pierrot portait

  Frédéric Pierrot

  Delvaux

 • Noémie Lvovsky portait

  Noémie Lvovsky

  Mme Delvaux

 • Alice de Lencquesaing portait

  Alice de Lencquesaing

  Camille

 • Olivier Rabourdin portait

  Olivier Rabourdin

  Gemier

 • Yvonnick Muller portait

  Yvonnick Muller

  Journaliste 2

Trailers

Monsieur Chocolat

Monsieur Chocolat streamen

Monsieur Chocolat streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Monsieur Chocolat downloaden

Zin om Monsieur Chocolat te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Monsieur Chocolat te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Monsieur Chocolat torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Monsieur Chocolat makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Monsieur Chocolat trailer

Wil je er zeker van zijn dat Monsieur Chocolat jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.