Monsieur Chocolat
%
71

Monsieur Chocolat

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Monsieur Chocolat

Moeite met waar je nou Monsieur Chocolat moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Monsieur Chocolat

Bekijk nog 4 bronnen

Samenvatting

Monsieur Chocolat vertelt het waargebeurde verhaal van de legendarische Franse clown Chocolat, de eerste zwarte circusartiest die uitgroeit tot een beroemdheid in de tijd van de belle époque in Parijs. Samen met zijn partner, de clown Footit, beleeft hij weergaloze successen. Maar kan hij omgaan met de valkuilen van de roem, de vele vrouwen en het snelle geld? Het vergeten verhaal van een buitengewoon man.

Regisseur en acteurs

 • Roschdy Zem portait

  Roschdy Zem

  Director

 • Omar Sy portait

  Omar Sy

  Chocolat

 • James Thiérrée portait

  James Thiérrée

  Footit

 • Clotilde Hesme portait

  Clotilde Hesme

  Marie

 • Olivier Gourmet portait

  Olivier Gourmet

  Oller

 • Frédéric Pierrot portait

  Frédéric Pierrot

  Delvaux

 • Noémie Lvovsky portait

  Noémie Lvovsky

  Mme Delvaux

 • Alice de Lencquesaing portait

  Alice de Lencquesaing

  Camille

 • Olivier Rabourdin portait

  Olivier Rabourdin

  Gemier

 • Yvonnick Muller portait

  Yvonnick Muller

  Journaliste 2

Trailers

Monsieur Chocolat

Veel gehoord over Monsieur Chocolat en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Monsieur Chocolat heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Monsieur Chocolat streamen

Wil je Monsieur Chocolat, de movie met Omar Sy, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Monsieur Chocolat zelfs gratis kijken.

Monsieur Chocolat downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Monsieur Chocolat ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Monsieur Chocolat er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Monsieur Chocolat torrent

Op zoek naar een torrent van Monsieur Chocolat? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Monsieur Chocolat te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Monsieur Chocolat trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Monsieur Chocolat. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.