Chocolate City: Vegas Strip
%
45

Chocolate City: Vegas Strip

Nu kijken

Kijk Chocolate City: Vegas Strip

Moeite met waar je nou Chocolate City: Vegas Strip moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Chocolate City: Vegas Strip

Samenvatting

The exotic dancers from Chocolate City get back together for a trip to Las Vegas and a chance at $500,000 in prize money.

Regisseur en acteurs

 • Jean-Claude La Marre portrait

  Jean-Claude La Marre

  Director

 • Robert Ri'chard portait

  Robert Ri'chard

  Michael McCoy

 • Vivica A. Fox portait

  Vivica A. Fox

  Katherine McCoy

 • Ginuwine portait

  Ginuwine

  Pharaoh

 • Melanie Brown portait

  Melanie Brown

  Brandy

 • Mekhi Phifer portait

  Mekhi Phifer

  Best Valentine

 • Willie Taylor portrait

  Willie Taylor

  Pretty Boy

 • Ernest Lee Thomas portait

  Ernest Lee Thomas

  Mr. Williams

 • Michael Jai White portait

  Michael Jai White

  Princeton

 • Imani Hakim portait

  Imani Hakim

  Carmen

 • Darrin Henson portait

  Darrin Henson

  Magnus

Chocolate City: Vegas Strip

Op zoek naar Chocolate City: Vegas Strip? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Chocolate City: Vegas Strip streamen

Het streamen van movies als Chocolate City: Vegas Strip heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Chocolate City: Vegas Strip waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Chocolate City: Vegas Strip dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Chocolate City: Vegas Strip downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Chocolate City: Vegas Strip te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Chocolate City: Vegas Strip torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Chocolate City: Vegas Strip trailer

Weet je nog niet zeker of Chocolate City: Vegas Strip jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.