Choosing Matthias
%
61

Choosing Matthias

Nu kijken

Kijk Choosing Matthias

Moeite met waar je nou Choosing Matthias moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Choosing Matthias

Samenvatting

Wanneer het jonge koppel Maggie en Charlie hun zoon Jason verliest, hebben ze het erg moeilijk om hun relatie en leven gaande te houden. Het lijkt zelfs onmogelijk tot ze de jonge Matthias ontmoeten, een jongen die zelf zijn familie op een tragische wijze heeft verloren. Enkel wanneer de drie hun hart weer durven openstellen, kunnen ze weer liefhebben en hun verdriet verwerken.

Regisseur en acteurs

 • Caia Coley portrait

  Caia Coley

  Director

 • Jeff Fahey portrait

  Jeff Fahey

  Actor

 • Caia Coley portrait

  Caia Coley

  Actor

 • Dylan Kasch portrait

  Dylan Kasch

  Actor

 • Bo Hopkins portrait

  Bo Hopkins

  Actor

 • Bobbie Eakes portrait

  Bobbie Eakes

  Actor

Choosing Matthias

Choosing Matthias streamen

Choosing Matthias streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Choosing Matthias downloaden

Zin om Choosing Matthias te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Choosing Matthias te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Choosing Matthias torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Choosing Matthias makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Choosing Matthias trailer

Wil je er zeker van zijn dat Choosing Matthias jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.