Chop
%
57

Chop

Nu kijken

Kijk Chop

Moeite met waar je nou Chop moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Chop

Samenvatting

Lance is geen aardige jongen. Bovendien heeft hij heel wat op zijn kerfstok. Dus wanneer hij door een mysterieuze stalker aan een sadistisch kat-en-muisspelletje wordt onderworpen, vermoedt hij met een oude vijand van doen heeft. Maar hoe hard Lance ook nadenkt, hij kan er maar niet opkomen wat hij zijn kwelgeest heeft aangedaan. Beetje bij beetje worden zijn ledematen afgehakt.

Chop

Chop streamen

Chop streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Chop downloaden

Zin om Chop te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Chop te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Chop torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Chop makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Chop trailer

Wil je er zeker van zijn dat Chop jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.