Chorus
%
73

Chorus

Kijk Chorus

Moeite met waar je nou Chorus moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Film1 Sundance - Een gescheiden stel komt na tien jaar weer bij elkaar, wanneer het lichaam van hun vermiste zoon wordt gevonden. De twee klampen zich aan elkaar vast om deze diepe wond te kunnen helen.

Regisseur en acteurs

 • François Delisle portait

  François Delisle

  Director

 • Sébastien Ricard portrait

  Sébastien Ricard

  Christophe

 • Fanny Mallette portait

  Fanny Mallette

  Irene

 • Geneviève Bujold portait

  Geneviève Bujold

  Gabrielle

 • Pierre Curzi portait

  Pierre Curzi

  Jérôme

 • Antoine L'Écuyer portait

  Antoine L'Écuyer

  Antonin

 • Luc Senay portait

  Luc Senay

  Jean-Pierre Blake

 • Didier Lucien portait

  Didier Lucien

  Hervé Laroche

Chorus

Wil je Chorus kijken? De movie van François Delisle uit 2015 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Chorus op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Chorus met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Chorus downloaden

Het downloaden van Chorus is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Chorus ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Chorus streamen

Het streamen van Chorus heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Chorus online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Chorus kijkt. Ideaal!

Chorus torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Chorus. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Chorus trailer

Bekijk eerst even de trailer van Chorus voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.