Chosen
%
75

Chosen

Kijk Chosen

Moeite met waar je nou Chosen moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Ch:os:en is an action-adventure television series starring Milo Ventimiglia and directed by Ben Ketai, airing via online streaming video service Crackle. The first season consisted of six episodes released simultaneously, on January 17, 2013. Crackle announced on March 25, 2013 the show has been renewed for a second season.

Regisseur en acteurs

 • Franz Schnyder portait

  Franz Schnyder

  Director

 • Heinrich Gretler portait

  Heinrich Gretler

  Alp-Öhi

 • Elsbeth Sigmund portrait

  Elsbeth Sigmund

  Heidi

 • Thomas Klameth portrait

  Thomas Klameth

  Geissenpeter

 • Margrit Rainer portait

  Margrit Rainer

  Peters Mutter

 • Isa Günther portrait

  Isa Günther

  Klara Sesemann

 • Willy Birgel portait

  Willy Birgel

  Herr Sesemann

 • Traute Carlsen portrait

  Traute Carlsen

  Klaras Grossmutter

 • Anita Mey portrait

  Anita Mey

  Fräulein Rottenmeyer

 • Theo Lingen portait

  Theo Lingen

  Sebastian

Chosen

Veel gehoord over Chosen en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Chosen heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Chosen streamen

Wil je Chosen, de movie met Heinrich Gretler, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Chosen zelfs gratis kijken.

Chosen downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Chosen ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Chosen er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Chosen torrent

Op zoek naar een torrent van Chosen? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Chosen te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Chosen trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Chosen. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.