Christine
%
70

Christine

Nu kijken

Kijk Christine

Moeite met waar je nou Christine moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Christine

Samenvatting

Based on true events, Christine is the shocking story of a Florida news reporter who, in 1974, shocked the world by taking her own life live on air. Christine, always the smartest person in the room at a small town Florida news station, is relentless in her pursuit of an on-air position. As an aspiring newswoman with an eye for nuance and an interest in social justice, she finds herself constantly butting heads with her boss, who pushes for juicier stories that will drive up ratings. Plagued by self-doubt and a tumultuous home life, Christine's diminishing hope begins to rise when an on-air co-worker initiates a friendship, which ultimately becomes yet another unrequited love. Disillusioned as her world continues to close in on her, Christine takes a dark and surprising turn. (Original Title - Christine) - 2017 Fresh Jade Limited. All Rights Reserved.

Christine

Wil je Christine kijken? De movie vanuit 2016 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Christine op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Christine met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Christine downloaden

Het downloaden van Christine is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Christine ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Christine streamen

Het streamen van Christine heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Christine online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Christine kijkt. Ideaal!

Christine torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Christine. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Christine trailer

Bekijk eerst even de trailer van Christine voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.