Christmas Cottage
%
66

Christmas Cottage

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Christmas Cottage

Moeite met waar je nou Christmas Cottage moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Christmas Cottage

Samenvatting

Gebaseerd op het schilderij 'The Christmas Cottage' van Thomas Kinkade, is dit het verhaal over een kleine gemeenschap die onder leiding van een oude mentor de familie Kinkade te hulp schiet als zij hun huis dreigen te verliezen. Dit alles op de dag voor Kerst en de inspiratie voor de jonge Thomas Kinkade om zijn meesterwerk te maken.

Regisseur en acteurs

 • Michael Campus portrait

  Michael Campus

  Director

 • Jared Padalecki portait

  Jared Padalecki

  Thomas Kinkade

 • Marcia Gay Harden portait

  Marcia Gay Harden

  Maryanne Kinkade

 • Peter O'Toole portait

  Peter O'Toole

  Glen

 • Chris Elliott portait

  Chris Elliott

  Ernie

 • Charlotte Rae portait

  Charlotte Rae

  Vesta

 • Ed Asner portait

  Ed Asner

  Sidney

 • David Quinlan portait

  David Quinlan

  Soloist

Trailers

Christmas Cottage

Zin om Christmas Cottage lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Christmas Cottage te bekijken voor je op een rijtje.

Christmas Cottage downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Christmas Cottage downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Christmas Cottage. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Christmas Cottage er ook in SD heel goed uit.

Christmas Cottage streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Christmas Cottage net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Christmas Cottage hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Christmas Cottage helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Christmas Cottage torrent

Denk je dat je om Christmas Cottage te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Christmas Cottage trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Christmas Cottage de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.