Christmas Cottage
%
66

Christmas Cottage

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Christmas Cottage

Moeite met waar je nou Christmas Cottage moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Christmas Cottage

Samenvatting

Gebaseerd op het schilderij 'The Christmas Cottage' van Thomas Kinkade, is dit het verhaal over een kleine gemeenschap die onder leiding van een oude mentor de familie Kinkade te hulp schiet als zij hun huis dreigen te verliezen. Dit alles op de dag voor Kerst en de inspiratie voor de jonge Thomas Kinkade om zijn meesterwerk te maken.

Regisseur en acteurs

 • Michael Campus portrait

  Michael Campus

  Director

 • Jared Padalecki portait

  Jared Padalecki

  Thomas Kinkade

 • Marcia Gay Harden portait

  Marcia Gay Harden

  Maryanne Kinkade

 • Peter O'Toole portait

  Peter O'Toole

  Glen

 • Chris Elliott portait

  Chris Elliott

  Ernie

 • Charlotte Rae portait

  Charlotte Rae

  Vesta

 • Ed Asner portait

  Ed Asner

  Sidney

 • David Quinlan portait

  David Quinlan

  Soloist

Trailers

Christmas Cottage

Christmas Cottage streamen

Christmas Cottage streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Christmas Cottage downloaden

Zin om Christmas Cottage te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Christmas Cottage te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Christmas Cottage torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Christmas Cottage makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Christmas Cottage trailer

Wil je er zeker van zijn dat Christmas Cottage jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.