Christmas In Connecticut

Christmas In Connecticut

Nu kijken

Kijk Christmas In Connecticut

Moeite met waar je nou Christmas In Connecticut moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Christmas In Connecticut

Samenvatting

Journalist Elizabeth Lane is one of the country's most famous food writer. In her columns, she describes herself as a hard working farm woman, taking care of her children and being an excellent cook. But this is all lies. In reality she is an unmarried New Yorker who can't even boil an egg. The recipes come from her good friend Felix. The owner of the magazine she works for has decided that a heroic sailor will spend his Christmas on *her* farm. Miss Lane knows that her career is over if the truth comes out, but what can she do?

Regisseur en acteurs

 • Peter Godfrey portrait

  Peter Godfrey

  Director

 • Barbara Stanwyck portrait

  Barbara Stanwyck

  Actor

 • Dennis Morgan portrait

  Dennis Morgan

  Actor

 • Sydney Greenstreet portrait

  Sydney Greenstreet

  Actor

 • Reginald Gardiner portrait

  Reginald Gardiner

  Actor

 • S.Z. Sakall portrait

  S.Z. Sakall

  Actor

Christmas In Connecticut

Benieuwd naar Christmas In Connecticut? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Christmas In Connecticut kunt bekijken.

Christmas In Connecticut streamen

Wil je Christmas In Connecticut streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Christmas In Connecticut gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Christmas In Connecticut downloaden

movies als Christmas In Connecticut kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Christmas In Connecticut. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Christmas In Connecticut. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Christmas In Connecticut torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Christmas In Connecticut te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Christmas In Connecticut trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Christmas In Connecticut je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!