Christmas In Connecticut

Christmas In Connecticut

Nu kijken

Kijk Christmas In Connecticut

Moeite met waar je nou Christmas In Connecticut moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Christmas In Connecticut

Samenvatting

Journalist Elizabeth Lane is one of the country's most famous food writer. In her columns, she describes herself as a hard working farm woman, taking care of her children and being an excellent cook. But this is all lies. In reality she is an unmarried New Yorker who can't even boil an egg. The recipes come from her good friend Felix. The owner of the magazine she works for has decided that a heroic sailor will spend his Christmas on *her* farm. Miss Lane knows that her career is over if the truth comes out, but what can she do?

Regisseur en acteurs

 • Peter Godfrey portrait

  Peter Godfrey

  Director

 • Barbara Stanwyck portrait

  Barbara Stanwyck

  Actor

 • Dennis Morgan portrait

  Dennis Morgan

  Actor

 • Sydney Greenstreet portrait

  Sydney Greenstreet

  Actor

 • Reginald Gardiner portrait

  Reginald Gardiner

  Actor

 • S.Z. Sakall portrait

  S.Z. Sakall

  Actor

Christmas In Connecticut

Wil je Christmas In Connecticut kijken? De movie van Peter Godfrey uit 1945 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Christmas In Connecticut op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Christmas In Connecticut met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Christmas In Connecticut downloaden

Het downloaden van Christmas In Connecticut is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Christmas In Connecticut ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Christmas In Connecticut streamen

Het streamen van Christmas In Connecticut heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Christmas In Connecticut online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Christmas In Connecticut kijkt. Ideaal!

Christmas In Connecticut torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Christmas In Connecticut. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Christmas In Connecticut trailer

Bekijk eerst even de trailer van Christmas In Connecticut voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.