Christmas in Wonderland
%
49

Christmas in Wonderland

Nu kijken

Kijk Christmas in Wonderland

Moeite met waar je nou Christmas in Wonderland moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Christmas in Wonderland

Samenvatting

Voor de familie Saunders lijkt het komende kerstfeest een complete mislukking te worden. Ze zijn net van Los Angeles verhuisd naar de Canadese stad Edmonton. Daar hebben ze geen vrienden en geen geld. En afgezien van de altijd blije Mary zijn ze ook helemaal niet in de stemming om kerst te vieren. Tot overmaat van ramp zit ma door overboekingen nog vast op het vliegveld van Los Angeles. Zodoende zullen de kerstinkopen gedaan moeten worden door pa en de kinderen, Danny, Brian en Mary. Maar dan slaat het kerstgevoel plotseling toch toe: in het winkelcentrum vinden Brian en Mary zomaar een heleboel geld. Ze besluiten ongegeneerd te gaan shoppen en kunnen hun lol niet op. Totdat ze een bende criminelen achter zich aan krijgen...

Christmas in Wonderland

Wil je Christmas in Wonderland kijken? De movie vanuit 2007 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Christmas in Wonderland op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Christmas in Wonderland met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Christmas in Wonderland downloaden

Het downloaden van Christmas in Wonderland is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Christmas in Wonderland ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Christmas in Wonderland streamen

Het streamen van Christmas in Wonderland heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Christmas in Wonderland online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Christmas in Wonderland kijkt. Ideaal!

Christmas in Wonderland torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Christmas in Wonderland. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Christmas in Wonderland trailer

Bekijk eerst even de trailer van Christmas in Wonderland voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.