Christmas Magic
%
67

Christmas Magic

Kijk Christmas Magic

Moeite met waar je nou Christmas Magic moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Carrie Bishop (Booth) lives for her successful career as an event planner in New York City, but her life changes in an instant after a nasty car accident in a snowstorm. Carrie suffers head trauma and regains consciousness in Central Park with an older man, Henry (Derek McGrath, "Little Mosque on the Prairie"). Henry is Carrie's spirit guide and is there to help her "pass over" to Heaven. But before Carrie can move on, she must fulfill one last task on Earth - a type of Angel Duty. Henry tells Carrie that she must help guide a widowed, young restaurant owner, Scott Walker, (McGillion) who has recently considered suicide because his beloved restaurant/catering business is utterly failing. Carrie befriends Scott and his 8-year-old daughter and immediately displays a knack for promoting the restaurant. But time isn't on Carrie's side on this mission. She has until midnight Christmas Eve to turn the eatery around...

Christmas Magic

Wil je Christmas Magic kijken? De movie vanuit 2011 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Christmas Magic op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Christmas Magic met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Christmas Magic downloaden

Het downloaden van Christmas Magic is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Christmas Magic ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Christmas Magic streamen

Het streamen van Christmas Magic heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Christmas Magic online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Christmas Magic kijkt. Ideaal!

Christmas Magic torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Christmas Magic. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Christmas Magic trailer

Bekijk eerst even de trailer van Christmas Magic voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.