Christmas Mail
%
58

Christmas Mail

Nu kijken

Kijk Christmas Mail

Moeite met waar je nou Christmas Mail moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Christmas Mail

Samenvatting

De mysterieuze vrouw Kristi North (Ashley Scott) werkt bij het postkantoor en beantwoordt brieven die door kinderen aan de kerstman geschreven zijn. De gedesillusioneerde Matt (A.J. Buckley) die ook op het postkantoor werkt raakt langzaam verliefd op Kristi.

Regisseur en acteurs

 • John Murlowski portrait

  John Murlowski

  Director

 • Ashley Scott portait

  Ashley Scott

  Kristi North

 • A.J. Buckley portait

  A.J. Buckley

  Matt Sanders

 • Rolanda Watts portrait

  Rolanda Watts

  Sally

 • Vanessa Evigan portait

  Vanessa Evigan

  Heather

 • Lochlyn Munro portait

  Lochlyn Munro

  Pan Fuller

 • Piper Mackenzie Harris portait

  Piper Mackenzie Harris

  Emily

 • Paris Tanaka portait

  Paris Tanaka

  Mama

 • Ron Roggé portait

  Ron Roggé

  Hunt

Christmas Mail

Wil je Christmas Mail kijken? De movie van John Murlowski uit 2010 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Christmas Mail op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Christmas Mail met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Christmas Mail downloaden

Het downloaden van Christmas Mail is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Christmas Mail ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Christmas Mail streamen

Het streamen van Christmas Mail heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Christmas Mail online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Christmas Mail kijkt. Ideaal!

Christmas Mail torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Christmas Mail. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Christmas Mail trailer

Bekijk eerst even de trailer van Christmas Mail voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.