Christmas Wedding Planner
%
64

Christmas Wedding Planner

Nu kijken

Kijk Christmas Wedding Planner

Moeite met waar je nou Christmas Wedding Planner moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Christmas Wedding Planner

Samenvatting

Wedding Planner, Kelsey Wilson, is about to have her big break: planning her beloved cousin's lavish and exclusive wedding. Everything is going smoothly until Connor McClane, a devilishly handsome private investigator, shows up and turns Kelsey's world upside-down. Hired by a secret source, Connor quickly disrupts the upcoming nuptials but wins Kelsey's heart in the process.

Regisseur en acteurs

 • Jocelyn Hudon portait

  Jocelyn Hudon

  Kelsey

 • Stephen Huszar portait

  Stephen Huszar

  Connor

 • Kelly Rutherford portait

  Kelly Rutherford

  Aunt Olivia

 • Joey Fatone portait

  Joey Fatone

  Todd

Christmas Wedding Planner

Op zoek naar Christmas Wedding Planner? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Christmas Wedding Planner streamen

Het streamen van movies als Christmas Wedding Planner heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Christmas Wedding Planner waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Christmas Wedding Planner dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Christmas Wedding Planner downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Christmas Wedding Planner te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Christmas Wedding Planner torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Christmas Wedding Planner trailer

Weet je nog niet zeker of Christmas Wedding Planner jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.