Christmas Wedding Planner
%
64

Christmas Wedding Planner

Nu kijken

Kijk Christmas Wedding Planner

Moeite met waar je nou Christmas Wedding Planner moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Christmas Wedding Planner

Samenvatting

Wedding Planner, Kelsey Wilson, is about to have her big break: planning her beloved cousin's lavish and exclusive wedding. Everything is going smoothly until Connor McClane, a devilishly handsome private investigator, shows up and turns Kelsey's world upside-down. Hired by a secret source, Connor quickly disrupts the upcoming nuptials but wins Kelsey's heart in the process.

Regisseur en acteurs

 • Jocelyn Hudon portait

  Jocelyn Hudon

  Kelsey

 • Stephen Huszar portait

  Stephen Huszar

  Connor

 • Kelly Rutherford portait

  Kelly Rutherford

  Aunt Olivia

 • Joey Fatone portait

  Joey Fatone

  Todd

Christmas Wedding Planner

Wil je Christmas Wedding Planner kijken? De movie van Jocelyn Hudon uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Christmas Wedding Planner op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Christmas Wedding Planner met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Christmas Wedding Planner downloaden

Het downloaden van Christmas Wedding Planner is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Christmas Wedding Planner ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Christmas Wedding Planner streamen

Het streamen van Christmas Wedding Planner heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Christmas Wedding Planner online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Christmas Wedding Planner kijkt. Ideaal!

Christmas Wedding Planner torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Christmas Wedding Planner. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Christmas Wedding Planner trailer

Bekijk eerst even de trailer van Christmas Wedding Planner voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.