Christopher Robin

Christopher Robin

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Christopher Robin

Moeite met waar je nou Christopher Robin moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Christopher Robin

Bekijk nog 11 bronnen

Weten in welke bioscopen Christopher Robin draait?

Samenvatting

Disney's hartverwarmende live-actionavontuur Janneman Robinson & Poeh vertelt het verhaal van Janneman Robinson, het jongetje dat vroeger talloze avonturen beleefde met Winnie de Poeh in het Honderd Bunderbos en nu is opgegroeid tot een volwassen man die de weg is kwijtgeraakt. Het is nu aan Winnie de Poeh en zijn vriendjes om hem wegwijs te maken in onze wereld en hem te herinneren aan de liefdevolle jongen die hij ooit was. De inmiddels opgegroeide Janneman Robinson is niet gelukkig, hij moet veel werken en wordt niet goed betaald waardoor zijn toekomst onzeker is. Hij heeft een gezin, maar door zijn werk heeft hij maar weinig tijd voor zijn vrouw en dochter. Janneman is bijna vergeten dat hij zijn jeugd heeft doorgebracht met de eenvoudige, honing-liefhebbende beer Winnie de Poeh en zijn vriendjes. Op een dag wordt hij herenigd met Winnie de Poeh, die hem eraan herinnert dat nietsdoen soms gewoon goed is. Als de aktetas van Janneman Robinson op ongelukkige wijze verdwijnt, gaan Poeh en zijn vriendjes, Knorretje, Iejoor en Teigetje op avontuur in London om hem terug te brengen, want beste vrienden zullen er altijd voor je zijn.

Regisseur en acteurs

 • Marc Forster portait

  Marc Forster

  Director

 • Hayley Atwell portait

  Hayley Atwell

  Evelyn Robin

 • Ewan McGregor portait

  Ewan McGregor

  Christopher Robin

 • Jim Cummings portait

  Jim Cummings

  Winnie the Pooh (voice)

 • Bronte Carmichael portrait

  Bronte Carmichael

  Madeline Robin

 • Chris O'Dowd portait

  Chris O'Dowd

  Tigger

 • Nick Mohammed portait

  Nick Mohammed

  Piglet

 • Peter Capaldi portait

  Peter Capaldi

  Rabbit

 • Brad Garrett portait

  Brad Garrett

  Eeyore

 • Sophie Okonedo portait

  Sophie Okonedo

  Kanga

 • Wyatt Hall portrait

  Wyatt Hall

  Roo

 • Toby Jones portait

  Toby Jones

  Owl

Trailers

Christopher Robin

Benieuwd naar Christopher Robin? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Christopher Robin draait.

Christopher Robin in de bioscoop

Christopher Robin draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Christopher Robin.

Christopher Robin streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Christopher Robin te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Christopher Robin een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Christopher Robin zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Christopher Robin torrent

Op zoek naar een torrent van Christopher Robin? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Christopher Robin zonder zorgen.

Christopher Robin downloaden

Als Christopher Robin binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Christopher Robin trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Christopher Robin de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.