Christopher Robin

Christopher Robin

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Christopher Robin

Moeite met waar je nou Christopher Robin moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Christopher Robin

Samenvatting

Disney's hartverwarmende live-actionavontuur Janneman Robinson & Poeh vertelt het verhaal van Janneman Robinson, het jongetje dat vroeger talloze avonturen beleefde met Winnie de Poeh in het Honderd Bunderbos en nu is opgegroeid tot een volwassen man die de weg is kwijtgeraakt. Het is nu aan Winnie de Poeh en zijn vriendjes om hem wegwijs te maken in onze wereld en hem te herinneren aan de liefdevolle jongen die hij ooit was. De inmiddels opgegroeide Janneman Robinson is niet gelukkig, hij moet veel werken en wordt niet goed betaald waardoor zijn toekomst onzeker is. Hij heeft een gezin, maar door zijn werk heeft hij maar weinig tijd voor zijn vrouw en dochter. Janneman is bijna vergeten dat hij zijn jeugd heeft doorgebracht met de eenvoudige, honing-liefhebbende beer Winnie de Poeh en zijn vriendjes. Op een dag wordt hij herenigd met Winnie de Poeh, die hem eraan herinnert dat nietsdoen soms gewoon goed is. Als de aktetas van Janneman Robinson op ongelukkige wijze verdwijnt, gaan Poeh en zijn vriendjes, Knorretje, Iejoor en Teigetje op avontuur in London om hem terug te brengen, want beste vrienden zullen er altijd voor je zijn.

Regisseur en acteurs

 • Marc Forster portait

  Marc Forster

  Director

 • Hayley Atwell portait

  Hayley Atwell

  Evelyn Robin

 • Ewan McGregor portait

  Ewan McGregor

  Christopher Robin

 • Jim Cummings portait

  Jim Cummings

  Winnie the Pooh (voice)

 • Bronte Carmichael portrait

  Bronte Carmichael

  Madeline Robin

 • Chris O'Dowd portait

  Chris O'Dowd

  Tigger

 • Nick Mohammed portait

  Nick Mohammed

  Piglet

 • Peter Capaldi portait

  Peter Capaldi

  Rabbit

 • Brad Garrett portait

  Brad Garrett

  Eeyore

 • Sophie Okonedo portait

  Sophie Okonedo

  Kanga

 • Wyatt Hall portrait

  Wyatt Hall

  Roo

 • Toby Jones portait

  Toby Jones

  Owl

Trailers

Christopher Robin

Wil je Christopher Robin kijken? De movie van Marc Forster uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Christopher Robin op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Christopher Robin met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Christopher Robin downloaden

Het downloaden van Christopher Robin is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Christopher Robin ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Christopher Robin streamen

Het streamen van Christopher Robin heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Christopher Robin online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Christopher Robin kijkt. Ideaal!

Christopher Robin torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Christopher Robin. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Christopher Robin trailer

Bekijk eerst even de trailer van Christopher Robin voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.