Christopher Robin

Christopher Robin

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Christopher Robin

Moeite met waar je nou Christopher Robin moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Christopher Robin

Samenvatting

Disney's hartverwarmende live-actionavontuur Janneman Robinson & Poeh vertelt het verhaal van Janneman Robinson, het jongetje dat vroeger talloze avonturen beleefde met Winnie de Poeh in het Honderd Bunderbos en nu is opgegroeid tot een volwassen man die de weg is kwijtgeraakt. Het is nu aan Winnie de Poeh en zijn vriendjes om hem wegwijs te maken in onze wereld en hem te herinneren aan de liefdevolle jongen die hij ooit was. De inmiddels opgegroeide Janneman Robinson is niet gelukkig, hij moet veel werken en wordt niet goed betaald waardoor zijn toekomst onzeker is. Hij heeft een gezin, maar door zijn werk heeft hij maar weinig tijd voor zijn vrouw en dochter. Janneman is bijna vergeten dat hij zijn jeugd heeft doorgebracht met de eenvoudige, honing-liefhebbende beer Winnie de Poeh en zijn vriendjes. Op een dag wordt hij herenigd met Winnie de Poeh, die hem eraan herinnert dat nietsdoen soms gewoon goed is. Als de aktetas van Janneman Robinson op ongelukkige wijze verdwijnt, gaan Poeh en zijn vriendjes, Knorretje, Iejoor en Teigetje op avontuur in London om hem terug te brengen, want beste vrienden zullen er altijd voor je zijn.

Regisseur en acteurs

 • Marc Forster portait

  Marc Forster

  Director

 • Hayley Atwell portait

  Hayley Atwell

  Evelyn Robin

 • Ewan McGregor portait

  Ewan McGregor

  Christopher Robin

 • Jim Cummings portait

  Jim Cummings

  Winnie the Pooh (voice)

 • Bronte Carmichael portrait

  Bronte Carmichael

  Madeline Robin

 • Chris O'Dowd portait

  Chris O'Dowd

  Tigger

 • Nick Mohammed portait

  Nick Mohammed

  Piglet

 • Peter Capaldi portait

  Peter Capaldi

  Rabbit

 • Brad Garrett portait

  Brad Garrett

  Eeyore

 • Sophie Okonedo portait

  Sophie Okonedo

  Kanga

 • Wyatt Hall portrait

  Wyatt Hall

  Roo

 • Toby Jones portait

  Toby Jones

  Owl

Trailers

Christopher Robin

Op zoek naar Christopher Robin? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Christopher Robin streamen

Het streamen van movies als Christopher Robin heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Christopher Robin waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Christopher Robin dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Christopher Robin downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Christopher Robin te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Christopher Robin torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Christopher Robin trailer

Weet je nog niet zeker of Christopher Robin jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.