Chronic
%
64

Chronic

Kijk Chronic

Moeite met waar je nou Chronic moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

CHRONIC is an experimental narrative about a young woman who began mutilating herself as a girl to cope with a traumatic mid-western childhood. The lush optically-printed scenes take Gretchen’s point of view from her punk youth, a stay in a mental hospital, and her release into the big city. Scripted scenes are inter-spliced with documentary and found footage, illustrating the culture Gretchen lives in, her inner world and relationships from her birth to her final day.

Chronic

Wil je Chronic kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1997 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Chronic streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Chronic niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Chronic zelfs gratis bekijken.

Chronic downloaden

Wil je Chronic ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Chronic overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Chronic torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Chronic is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Chronic trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Chronic de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.