Chronicle
%
71

Chronicle

Nu kijken

Kijk Chronicle

Moeite met waar je nou Chronicle moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Chronicle

Samenvatting

Clear your thoughts for a "mesmerizing mind-bender" (Rolling Stone) that'll blow you away! Seen through the lens of a troubled teen's video camera, yet filled with eye-popping action and jaw-dropping special effects, Chronicle is as real as it gets. When three ordinary high school friends make an extraordinary discovery, they acquire amazing abilities beyond their understanding. But as their powers develop, so do their darker sides. Fun, harmless pranks soon lead to much riskier activities as the boys' "gifts" — and their lives — spin dangerously out of control!

Regisseur en acteurs

 • Josh Trank portrait

  Josh Trank

  Director

 • Dane DeHaan portait

  Dane DeHaan

  Andrew Detmer

 • Alex Russell portait

  Alex Russell

  Matt Garetty

 • Michael B. Jordan portait

  Michael B. Jordan

  Steve Montgomery

 • Michael Kelly portait

  Michael Kelly

  Richard Detmer

 • Anna Wood portait

  Anna Wood

  Monica

 • Ashley Hinshaw portait

  Ashley Hinshaw

  Casey Letter

 • Joe Vaz portait

  Joe Vaz

  Michael Ernesto

 • Luke Tyler portait

  Luke Tyler

  Sean

 • Crystal-Donna Roberts portrait

  Crystal-Donna Roberts

  Samantha

Chronicle

Zin om Chronicle lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Chronicle te bekijken voor je op een rijtje.

Chronicle downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Chronicle downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Chronicle. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Chronicle er ook in SD heel goed uit.

Chronicle streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Chronicle net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Chronicle hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Chronicle helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Chronicle torrent

Denk je dat je om Chronicle te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Chronicle trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Chronicle de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.