Cronicas
%
69

Cronicas

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Cronicas

Moeite met waar je nou Cronicas moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Cronicas

Samenvatting

Thriller van Sebastian Cordero, bekroond op diverse Latijns Amerikaanse filmfestivals (Lima, Cartagena, Guadalajara).

Regisseur en acteurs

 • Sebastián Cordero portrait

  Sebastián Cordero

  Director

 • John Leguizamo portait

  John Leguizamo

  Manolo Bonilla

 • Damián Alcázar portait

  Damián Alcázar

  Vinicio Cepeda

 • Leonor Watling portait

  Leonor Watling

  Marisa Iturralde

 • Alfred Molina portait

  Alfred Molina

  Victor Hugo Puente

 • José María Yazpik portait

  José María Yazpik

  Iván Suárez

 • Camilo Luzuriaga portrait

  Camilo Luzuriaga

  Capitán Bolivar Rojas

 • Henry Layana portrait

  Henry Layana

  Don Lucho

Trailers

Cronicas

Veel gehoord over Cronicas en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Cronicas heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Cronicas streamen

Wil je Cronicas, de movie met John Leguizamo, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Cronicas zelfs gratis kijken.

Cronicas downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Cronicas ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Cronicas er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Cronicas torrent

Op zoek naar een torrent van Cronicas? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Cronicas te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Cronicas trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Cronicas. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.