Cronicas
%
69

Cronicas

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Cronicas

Moeite met waar je nou Cronicas moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Cronicas

Samenvatting

Thriller van Sebastian Cordero, bekroond op diverse Latijns Amerikaanse filmfestivals (Lima, Cartagena, Guadalajara).

Regisseur en acteurs

 • Sebastián Cordero portrait

  Sebastián Cordero

  Director

 • John Leguizamo portait

  John Leguizamo

  Manolo Bonilla

 • Damián Alcázar portait

  Damián Alcázar

  Vinicio Cepeda

 • Leonor Watling portait

  Leonor Watling

  Marisa Iturralde

 • Alfred Molina portait

  Alfred Molina

  Victor Hugo Puente

 • José María Yazpik portait

  José María Yazpik

  Iván Suárez

 • Camilo Luzuriaga portrait

  Camilo Luzuriaga

  Capitán Bolivar Rojas

 • Henry Layana portrait

  Henry Layana

  Don Lucho

Trailers

Cronicas

Wil je Cronicas kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2004 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Cronicas streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Cronicas niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Cronicas zelfs gratis bekijken.

Cronicas downloaden

Wil je Cronicas ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Cronicas overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Cronicas torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Cronicas is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Cronicas trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Cronicas de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.