Chuck Close: A Portrait in Progress

Chuck Close: A Portrait in Progress

Kijk Chuck Close: A Portrait in Progress

Moeite met waar je nou Chuck Close: A Portrait in Progress moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Photographic realist Chuck Close gets an up-close-and-personal treatment in this documentary that discusses Close's artistic vision and method, as well as his "close call" recovery from a spinal blood clot that almost ended his career. After suffering a debilitating seizure, Close -- the creator of groundbreaking, oversized portraits -- overcame his paralysis and continued his art. Avant-garde composer Philip Glass provides the soundtrack.

Chuck Close: A Portrait in Progress

Wil je Chuck Close: A Portrait in Progress kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1998 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Chuck Close: A Portrait in Progress streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Chuck Close: A Portrait in Progress niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Chuck Close: A Portrait in Progress zelfs gratis bekijken.

Chuck Close: A Portrait in Progress downloaden

Wil je Chuck Close: A Portrait in Progress ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Chuck Close: A Portrait in Progress overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Chuck Close: A Portrait in Progress torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Chuck Close: A Portrait in Progress is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Chuck Close: A Portrait in Progress trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Chuck Close: A Portrait in Progress de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.