Chuka
%
46

Chuka

Nu kijken

Kijk Chuka

Moeite met waar je nou Chuka moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Chuka

Samenvatting

Rod Taylor (The Birds, The Time Machine) rides onto the screen in top form as CHUKA, a heroic gunslinger who attempts to encourage peace between a desperate tribe of Arapaho Indians and a regiment of indifferent, misfit soldiers guarding a nearby fort.

Regisseur en acteurs

 • Gordon Douglas portait

  Gordon Douglas

  Director

 • Rod Taylor portait

  Rod Taylor

  Chuka

 • Ernest Borgnine portait

  Ernest Borgnine

  Sgt. Otto Hahnsbach

 • John Mills portait

  John Mills

  Colonel Stuart Valois

 • Luciana Paluzzi portait

  Luciana Paluzzi

  Señora Veronica Kleitz

 • James Whitmore portait

  James Whitmore

  Lou Trent

 • Victoria Vetri portait

  Victoria Vetri

  Señorita Helena Chavez

 • Louis Hayward portait

  Louis Hayward

  Major Benson

 • Joseph Sirola portait

  Joseph Sirola

  Jake Baldwin

 • Marco López portrait

  Marco López

  Hanu

 • Michael Cole portrait

  Michael Cole

  Spivey

Chuka

Zin om Chuka lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Chuka te bekijken voor je op een rijtje.

Chuka downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Chuka downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Chuka. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Chuka er ook in SD heel goed uit.

Chuka streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Chuka net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Chuka hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Chuka helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Chuka torrent

Denk je dat je om Chuka te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Chuka trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Chuka de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.