Chuka
%
46

Chuka

Nu kijken

Kijk Chuka

Moeite met waar je nou Chuka moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Chuka

Samenvatting

Rod Taylor (The Birds, The Time Machine) rides onto the screen in top form as CHUKA, a heroic gunslinger who attempts to encourage peace between a desperate tribe of Arapaho Indians and a regiment of indifferent, misfit soldiers guarding a nearby fort.

Regisseur en acteurs

 • Gordon Douglas portait

  Gordon Douglas

  Director

 • Rod Taylor portait

  Rod Taylor

  Chuka

 • Ernest Borgnine portait

  Ernest Borgnine

  Sgt. Otto Hahnsbach

 • John Mills portait

  John Mills

  Colonel Stuart Valois

 • Luciana Paluzzi portait

  Luciana Paluzzi

  Señora Veronica Kleitz

 • James Whitmore portait

  James Whitmore

  Lou Trent

 • Victoria Vetri portait

  Victoria Vetri

  Señorita Helena Chavez

 • Louis Hayward portait

  Louis Hayward

  Major Benson

 • Joseph Sirola portait

  Joseph Sirola

  Jake Baldwin

 • Marco López portrait

  Marco López

  Hanu

 • Michael Cole portrait

  Michael Cole

  Spivey

Chuka

Op zoek naar Chuka? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Chuka streamen

Het streamen van movies als Chuka heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Chuka waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Chuka dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Chuka downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Chuka te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Chuka torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Chuka trailer

Weet je nog niet zeker of Chuka jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.