Cinderella Man
%
80

Cinderella Man

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Cinderella Man

Moeite met waar je nou Cinderella Man moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Cinderella Man

Samenvatting

Amerika, begin jaren '30 van de vorige eeuw. Jim Braddock, ooit een veelbelovende bokser bij de halfzwaargewichten, wordt na een reeks verliespartijen gedwongen om te stoppen. De Grote Depressie woedt inmiddels volop, en Jim probeert met een eindeloze reeks klusjes zijn vrouw en kinderen in leven te houden. Maar Jim blijft dromen van de boksring, en als er zich toevallig een kans aandient om zich opnieuw te bewijzen als bokser, grijpt hij die met beide handen ...

Regisseur en acteurs

 • Ron Howard portrait

  Ron Howard

  director

 • Angelo Tsarouchas portrait

  Angelo Tsarouchas

  actor

 • Fulvio Cecere portrait

  Fulvio Cecere

  actor

 • Boyd Banks portrait

  Boyd Banks

  actor

 • Ron Canada portrait

  Ron Canada

  actor

 • Bruce McGill portrait

  Bruce McGill

  actor

 • Paddy Considine portrait

  Paddy Considine

  actor

 • Connor Price portrait

  Connor Price

  actor

 • Craig Bierko portrait

  Craig Bierko

  actor

 • Paul Giamatti portrait

  Paul Giamatti

  actor

 • Renée Zellweger portrait

  Renée Zellweger

  actor

 • Russell Crowe portrait

  Russell Crowe

  actor

Trailers

Cinderella Man

Benieuwd naar Cinderella Man? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Cinderella Man kunt bekijken.

Cinderella Man streamen

Wil je Cinderella Man streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Cinderella Man gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Cinderella Man downloaden

movies als Cinderella Man kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Cinderella Man. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Cinderella Man. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Cinderella Man torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Cinderella Man te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Cinderella Man trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Cinderella Man je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!