Cinderella Man
%
80

Cinderella Man

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Cinderella Man

Moeite met waar je nou Cinderella Man moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Cinderella Man

Samenvatting

Amerika, begin jaren '30 van de vorige eeuw. Jim Braddock, ooit een veelbelovende bokser bij de halfzwaargewichten, wordt na een reeks verliespartijen gedwongen om te stoppen. De Grote Depressie woedt inmiddels volop, en Jim probeert met een eindeloze reeks klusjes zijn vrouw en kinderen in leven te houden. Maar Jim blijft dromen van de boksring, en als er zich toevallig een kans aandient om zich opnieuw te bewijzen als bokser, grijpt hij die met beide handen ...

Regisseur en acteurs

 • Ron Howard portrait

  Ron Howard

  director

 • Angelo Tsarouchas portrait

  Angelo Tsarouchas

  actor

 • Fulvio Cecere portrait

  Fulvio Cecere

  actor

 • Boyd Banks portrait

  Boyd Banks

  actor

 • Ron Canada portrait

  Ron Canada

  actor

 • Bruce McGill portrait

  Bruce McGill

  actor

 • Paddy Considine portrait

  Paddy Considine

  actor

 • Connor Price portrait

  Connor Price

  actor

 • Craig Bierko portrait

  Craig Bierko

  actor

 • Paul Giamatti portrait

  Paul Giamatti

  actor

 • Renée Zellweger portrait

  Renée Zellweger

  actor

 • Russell Crowe portrait

  Russell Crowe

  actor

Trailers

Cinderella Man

Veel gehoord over Cinderella Man en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Cinderella Man heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Cinderella Man streamen

Wil je Cinderella Man, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Cinderella Man zelfs gratis kijken.

Cinderella Man downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Cinderella Man ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Cinderella Man er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Cinderella Man torrent

Op zoek naar een torrent van Cinderella Man? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Cinderella Man te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Cinderella Man trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Cinderella Man. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.