Circle of Friends
%
66

Circle of Friends

Bekijk de trailer

Kijk Circle of Friends

Moeite met waar je nou Circle of Friends moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

'Circle Of Friends' is set in 1950's Ireland. The movie focuses on Benny Hogan and her best friend, Eve Malone. The story centers around Benny and Eve as they enter student life at University College, Dublin. Here Benny and Eve reunite with their childhood friend, the ice-cool Nan Mahon, the 'college belle'. They also encounter the handsome and charming Jack Foley, whom Benny quickly falls for.

Regisseur en acteurs

 • Pat O'Connor portrait

  Pat O'Connor

  Director

 • Chris O'Donnell portait

  Chris O'Donnell

  Jack Foley

 • Minnie Driver portait

  Minnie Driver

  Bernadette 'Benny' Hogan

 • Geraldine O'Rawe portrait

  Geraldine O'Rawe

  Eve Malone

 • Saffron Burrows portait

  Saffron Burrows

  Nan Mahon

 • Alan Cumming portait

  Alan Cumming

  Sean Walsh

 • Colin Firth portait

  Colin Firth

  Simon Westward

 • Aidan Gillen portait

  Aidan Gillen

  Aidan Lynch

 • John Kavanagh portait

  John Kavanagh

  Brian Mahon

 • Ciarán Hinds portait

  Ciarán Hinds

  Professor Flynn

 • Tony Doyle portait

  Tony Doyle

  Dr. Foley

Trailers

Circle of Friends

Wil je Circle of Friends kijken? De movie van Pat O'Connor uit 1995 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Circle of Friends op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Circle of Friends met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Circle of Friends downloaden

Het downloaden van Circle of Friends is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Circle of Friends ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Circle of Friends streamen

Het streamen van Circle of Friends heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Circle of Friends online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Circle of Friends kijkt. Ideaal!

Circle of Friends torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Circle of Friends. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Circle of Friends trailer

Bekijk eerst even de trailer van Circle of Friends voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.