Caroline, Coco en de wilde neushoorn
%
10

Caroline, Coco en de wilde neushoorn

Nu kijken

Kijk Caroline, Coco en de wilde neushoorn

Moeite met waar je nou Caroline, Coco en de wilde neushoorn moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Caroline, Coco en de wilde neushoorn

Samenvatting

Op een dag verschijnt een klein meisje in de wereld van Caroline. Haar naam is Coco en ze lijkt precies op haar - alleen heeft ze een zwarte huid, krullend haar en een kroon. Ze is een prinses en ze vertelt Caroline dat ze uit het land komt waar chocolade groeit aan de bomen. Dat is een plek die Caroline's twee vrienden, Ingolf en Frederik, graag zouden willen bezoeken. Opa kent Afrika als zijn broekzak en dus gaan ze er naar toe met zijn vliegtuig en nemen ze Oswald mee: een vurige gehumeurde neushoorn die het beu is door de groten de les gelezen te worden. Hij zorgt ervoor dat onze vrienden geen problemen ondervinden.

Regisseur en acteurs

 • Jannik Hastrup portait

  Jannik Hastrup

  Director

 • Magdalena Nonsgjogv Trantou portrait

  Magdalena Nonsgjogv Trantou

  Cirkeline

 • Yasmin Cekic portrait

  Yasmin Cekic

  Coco

 • Efe Vinter Alis portrait

  Efe Vinter Alis

  Oswald

 • Estrid Lauritsen Böttiger portrait

  Estrid Lauritsen Böttiger

  Fredrik

 • Peter Ellekrog portrait

  Peter Ellekrog

  Ingolf

 • Peter Larsen portrait

  Peter Larsen

  Bedstefar

 • Anne Marie Helger portait

  Anne Marie Helger

  Karen (KB)

 • Tommy Kenter portait

  Tommy Kenter

  Arnold

 • Andreas Bo Pedersen portait

  Andreas Bo Pedersen

  Ritzi

 • Flemming Quist Møller portrait

  Flemming Quist Møller

  Ratzo

Caroline, Coco en de wilde neushoorn

Wil je Caroline, Coco en de wilde neushoorn kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Caroline, Coco en de wilde neushoorn streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Caroline, Coco en de wilde neushoorn niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Caroline, Coco en de wilde neushoorn zelfs gratis bekijken.

Caroline, Coco en de wilde neushoorn downloaden

Wil je Caroline, Coco en de wilde neushoorn ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Caroline, Coco en de wilde neushoorn overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Caroline, Coco en de wilde neushoorn torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Caroline, Coco en de wilde neushoorn is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Caroline, Coco en de wilde neushoorn trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Caroline, Coco en de wilde neushoorn de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.