Caroline, Coco en de wilde neushoorn
%
10

Caroline, Coco en de wilde neushoorn

Nu kijken

Kijk Caroline, Coco en de wilde neushoorn

Moeite met waar je nou Caroline, Coco en de wilde neushoorn moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Caroline, Coco en de wilde neushoorn

Bekijk nog 7 bronnen

Samenvatting

Op een dag verschijnt een klein meisje in de wereld van Caroline. Haar naam is Coco en ze lijkt precies op haar - alleen heeft ze een zwarte huid, krullend haar en een kroon. Ze is een prinses en ze vertelt Caroline dat ze uit het land komt waar chocolade groeit aan de bomen. Dat is een plek die Caroline's twee vrienden, Ingolf en Frederik, graag zouden willen bezoeken. Opa kent Afrika als zijn broekzak en dus gaan ze er naar toe met zijn vliegtuig en nemen ze Oswald mee: een vurige gehumeurde neushoorn die het beu is door de groten de les gelezen te worden. Hij zorgt ervoor dat onze vrienden geen problemen ondervinden.

Regisseur en acteurs

 • Jannik Hastrup portait

  Jannik Hastrup

  Director

 • Magdalena Nonsgjogv Trantou portrait

  Magdalena Nonsgjogv Trantou

  Cirkeline

 • Yasmin Cekic portrait

  Yasmin Cekic

  Coco

 • Efe Vinter Alis portrait

  Efe Vinter Alis

  Oswald

 • Estrid Lauritsen Böttiger portrait

  Estrid Lauritsen Böttiger

  Fredrik

 • Peter Ellekrog portrait

  Peter Ellekrog

  Ingolf

 • Peter Larsen portrait

  Peter Larsen

  Bedstefar

 • Anne Marie Helger portait

  Anne Marie Helger

  Karen (KB)

 • Tommy Kenter portait

  Tommy Kenter

  Arnold

 • Andreas Bo Pedersen portait

  Andreas Bo Pedersen

  Ritzi

 • Flemming Quist Møller portrait

  Flemming Quist Møller

  Ratzo

Caroline, Coco en de wilde neushoorn

Veel gehoord over Caroline, Coco en de wilde neushoorn en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Caroline, Coco en de wilde neushoorn heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Caroline, Coco en de wilde neushoorn streamen

Wil je Caroline, Coco en de wilde neushoorn, de movie met Magdalena Nonsgjogv Trantou, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Caroline, Coco en de wilde neushoorn zelfs gratis kijken.

Caroline, Coco en de wilde neushoorn downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Caroline, Coco en de wilde neushoorn ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Caroline, Coco en de wilde neushoorn er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Caroline, Coco en de wilde neushoorn torrent

Op zoek naar een torrent van Caroline, Coco en de wilde neushoorn? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Caroline, Coco en de wilde neushoorn te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Caroline, Coco en de wilde neushoorn trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Caroline, Coco en de wilde neushoorn. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.