Circumstance
%
59

Circumstance

Nu kijken

Kijk Circumstance

Moeite met waar je nou Circumstance moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Circumstance

Samenvatting

Het taboedoorbrekende CircumstanceI is het debuut van schrijver en regisseur Maryam Keshavarz en winnaar van de Drama Publieksprijs op het Sundance Film Festival van 2011. De 16-jarige Atafeh komt uit een welgesteld, liberaal gezin. Haar beste vriendin, Shireen, woont bij haar oom, haar overleden ouders waren ferme tegenstanders van het Iraanse regime. Samen doen ze hun best de strijd met hun wereld aan te gaan en zoeken ze de grenzen op van de regels waaronder ze leven: ze gaan uit in de underground clubscene van Teheran, dromen van een zorgeloos bestaan in het rijke Dubai en ontdekken de seksuele aantrekkingskracht die tussen hen heerst... Wanneer de aan drugsverslaafde broer van Atafeh terugkeert uit het afkickcentrum, sluit hij zich aan bij de moraalpolitie. Hij wordt steeds extremer in zijn gedrag en geloof en is in het bijzonder gefixeerd op de relatie tussen zijn zusje en Shireen. In deze beklemmende omstandigheden probeert iedereen zich zo goed en zo kwaad mogelijk staande te houden, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Keshavarz neemt haar kijkers op brutale wijze mee naar het moderne Iran, het deel van Iran wat normaal gesproken voor de buitenstaander onzichtbaar blijft: een opwindende wereld met illegale nachtclubs, waar jongeren arrestaties en hun toekomst riskeren om te kunnen experimenteren met seks, drugs en rebellie, terwijl ze de autoriteiten proberen te ontwijken.

Regisseur en acteurs

 • Maryam Keshavarz portait

  Maryam Keshavarz

  Director

 • Nikohl Boosheri portait

  Nikohl Boosheri

  Atafeh

 • Sarah Kazemy portait

  Sarah Kazemy

  Shireen

 • Reza Sixo Safai portrait

  Reza Sixo Safai

  Mehran

 • Soheil Parsa portrait

  Soheil Parsa

  Firouz

 • Nasrin Pakkho portrait

  Nasrin Pakkho

  Azar Hakimi

 • Sina Amedson portrait

  Sina Amedson

  Hossein

 • Keon Mohajeri portrait

  Keon Mohajeri

  Joey

Circumstance

Benieuwd naar Circumstance? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Circumstance kunt bekijken.

Circumstance streamen

Wil je Circumstance streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Circumstance gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Circumstance downloaden

movies als Circumstance kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Circumstance. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Circumstance. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Circumstance torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Circumstance te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Circumstance trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Circumstance je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!