Circumstance
%
59

Circumstance

Nu kijken

Kijk Circumstance

Moeite met waar je nou Circumstance moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Circumstance

Samenvatting

Het taboedoorbrekende CircumstanceI is het debuut van schrijver en regisseur Maryam Keshavarz en winnaar van de Drama Publieksprijs op het Sundance Film Festival van 2011. De 16-jarige Atafeh komt uit een welgesteld, liberaal gezin. Haar beste vriendin, Shireen, woont bij haar oom, haar overleden ouders waren ferme tegenstanders van het Iraanse regime. Samen doen ze hun best de strijd met hun wereld aan te gaan en zoeken ze de grenzen op van de regels waaronder ze leven: ze gaan uit in de underground clubscene van Teheran, dromen van een zorgeloos bestaan in het rijke Dubai en ontdekken de seksuele aantrekkingskracht die tussen hen heerst... Wanneer de aan drugsverslaafde broer van Atafeh terugkeert uit het afkickcentrum, sluit hij zich aan bij de moraalpolitie. Hij wordt steeds extremer in zijn gedrag en geloof en is in het bijzonder gefixeerd op de relatie tussen zijn zusje en Shireen. In deze beklemmende omstandigheden probeert iedereen zich zo goed en zo kwaad mogelijk staande te houden, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Keshavarz neemt haar kijkers op brutale wijze mee naar het moderne Iran, het deel van Iran wat normaal gesproken voor de buitenstaander onzichtbaar blijft: een opwindende wereld met illegale nachtclubs, waar jongeren arrestaties en hun toekomst riskeren om te kunnen experimenteren met seks, drugs en rebellie, terwijl ze de autoriteiten proberen te ontwijken.

Regisseur en acteurs

 • Maryam Keshavarz portait

  Maryam Keshavarz

  Director

 • Nikohl Boosheri portait

  Nikohl Boosheri

  Atafeh

 • Sarah Kazemy portait

  Sarah Kazemy

  Shireen

 • Reza Sixo Safai portrait

  Reza Sixo Safai

  Mehran

 • Soheil Parsa portrait

  Soheil Parsa

  Firouz

 • Nasrin Pakkho portrait

  Nasrin Pakkho

  Azar Hakimi

 • Sina Amedson portrait

  Sina Amedson

  Hossein

 • Keon Mohajeri portrait

  Keon Mohajeri

  Joey

Circumstance

Circumstance streamen

Circumstance streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Circumstance downloaden

Zin om Circumstance te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Circumstance te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Circumstance torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Circumstance makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Circumstance trailer

Wil je er zeker van zijn dat Circumstance jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.