Circus Noël

Circus Noël

Bekijk de trailer

Kijk Circus Noël

Moeite met waar je nou Circus Noël moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 17-04-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

Karo loopt weg van huis omdat haar ruziënde ouders willen scheiden. Ze reist mee met haar circusvrienden Victor en Tonie van Circus Noël, dat onverwachts mee mag doen aan Cultura Nova, een belangrijk circusfestival. Als er onderweg mysterieuze dingen gebeuren komt hun deelname aan het festival in gevaar en dreigt Karo haar nieuwe circusfamilie te verliezen. Karo, Victor en Tonie moeten alles op alles zetten om het circus te redden, ook al komt hierdoor hun vriendschap zwaar onder druk te staan. Zal het ze lukken om het circus en hun vriendschap te redden?

Regisseur en acteurs

 • Dennis Bots portait

  Dennis Bots

  Director

 • Luna Wijnands portrait

  Luna Wijnands

  Karo

 • Samuel Reurekas portrait

  Samuel Reurekas

  Victor

 • Tommy van Lent portrait

  Tommy van Lent

  Tonie

 • Tygo Gernandt portait

  Tygo Gernandt

  Diony

 • Rein Hofman portait

  Rein Hofman

  Pedro

 • Rick Paul van Mulligen portait

  Rick Paul van Mulligen

  Clown Maaiko

Trailers

Circus Noël

Zin om Circus Noël lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De familie-/kinderfilm movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Circus Noël te bekijken voor je op een rijtje.

Circus Noël downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Circus Noël downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Circus Noël. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Circus Noël er ook in SD heel goed uit.

Circus Noël streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Circus Noël net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Circus Noël hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Circus Noël helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Circus Noël torrent

Denk je dat je om Circus Noël te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Circus Noël trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Circus Noël de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.