Circus Noël

Circus Noël

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Circus Noël

Moeite met waar je nou Circus Noël moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Circus Noël

Samenvatting

Karo loopt weg van huis omdat haar ruziënde ouders willen scheiden. Ze reist mee met haar circusvrienden Victor en Tonie van Circus Noël, dat onverwachts mee mag doen aan Cultura Nova, een belangrijk circusfestival. Als er onderweg mysterieuze dingen gebeuren komt hun deelname aan het festival in gevaar en dreigt Karo haar nieuwe circusfamilie te verliezen. Karo, Victor en Tonie moeten alles op alles zetten om het circus te redden, ook al komt hierdoor hun vriendschap zwaar onder druk te staan. Zal het ze lukken om het circus en hun vriendschap te redden?

Regisseur en acteurs

 • Dennis Bots portait

  Dennis Bots

  Director

 • Luna Wijnands portrait

  Luna Wijnands

  Karo

 • Samuel Reurekas portrait

  Samuel Reurekas

  Victor

 • Tommy van Lent portrait

  Tommy van Lent

  Tonie

 • Tygo Gernandt portait

  Tygo Gernandt

  Diony

 • Rein Hofman portait

  Rein Hofman

  Pedro

 • Rick Paul van Mulligen portait

  Rick Paul van Mulligen

  Clown Maaiko

Trailers

Circus Noël

Benieuwd naar Circus Noël? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Circus Noël draait.

Circus Noël in de bioscoop

Circus Noël draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Circus Noël.

Circus Noël streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Circus Noël te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Circus Noël een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Circus Noël zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Circus Noël torrent

Op zoek naar een torrent van Circus Noël? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Circus Noël zonder zorgen.

Circus Noël downloaden

Als Circus Noël binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Circus Noël trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Circus Noël de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.