Ciske de Rat De Musical
%
61

Ciske de Rat De Musical

Kijk Ciske de Rat De Musical

Moeite met waar je nou Ciske de Rat De Musical moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Ciske de Rat - de Musical, gebaseerd op de trilogie van Piet Bakker, vertelt niet alleen het beroemde verhaal van Ciske, het jochie met een hart van goud en zijn brutale streken, maar ook hoe het Ciske vergaat als volwassen man. Deze musical blijft ontroerend en tijdloos dankzij de absolute sterrencast met o.a. Danny de Munk, Marjolijn Touw, Mariska van Kolck, Hugo Haenen, Hajo Bruins, Dave Dekker en Jorge Verkroost. Met de integrale voorstelling door de originele cast en inclusief extra bonus: The making of.

Regisseur en acteurs

  • Danny de Munk portait

    Danny de Munk

    Cis de Man

  • Danny de Munk portait

    Danny de Munk

    Ciske

Ciske de Rat De Musical

Ciske de Rat De Musical streamen

Ciske de Rat De Musical streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Ciske de Rat De Musical downloaden

Zin om Ciske de Rat De Musical te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Ciske de Rat De Musical te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Ciske de Rat De Musical torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Ciske de Rat De Musical makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Ciske de Rat De Musical trailer

Wil je er zeker van zijn dat Ciske de Rat De Musical jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.