Ciske de Rat
%
70

Ciske de Rat

Nu kijken

Kijk Ciske de Rat

Moeite met waar je nou Ciske de Rat moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ciske de Rat

Samenvatting

In het Amsterdam van de jaren dertig leeft de straatarme jongen Ciske. Hij moet noodgedwongen bij zijn strenge, alcoholverslaafde moeder wonen, omdat zijn vader een zeeman is. Niemand kan Ciske in bedwang houden, tot hij in de klas van meneer Bruis terechtkomt. Maar in een vlaag van woede vermoordt hij zijn moeder en belandt hij in een tuchthuis ...

Regisseur en acteurs

 • Guido Pieters portait

  Guido Pieters

  Director

 • Danny de Munk portait

  Danny de Munk

  Ciske Vrijmoeth / Ciske de Rat

 • Willeke van Ammelrooy portait

  Willeke van Ammelrooy

  Moeder Marie

 • Herman van Veen portait

  Herman van Veen

  Meester Bruis

 • Willem Nijholt portait

  Willem Nijholt

  Oom Henri

 • Peter Faber portait

  Peter Faber

  Vader Cor

 • Rijk de Gooyer portait

  Rijk de Gooyer

  Rechercheur Muyskens

 • Linda van Dyck portait

  Linda van Dyck

  Tante Jans

 • Carolien van den Berg portait

  Carolien van den Berg

  Tante Chris

Ciske de Rat

Wil je Ciske de Rat kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1984 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Ciske de Rat streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Ciske de Rat niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Ciske de Rat zelfs gratis bekijken.

Ciske de Rat downloaden

Wil je Ciske de Rat ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Ciske de Rat overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Ciske de Rat torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Ciske de Rat is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Ciske de Rat trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Ciske de Rat de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.