Citizenfour
%
81

Citizenfour

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Citizenfour

Moeite met waar je nou Citizenfour moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Citizenfour

Samenvatting

In Citizenfour worden de gevaren van controle door geheime diensten blootgelegd en zien we materiaal dat is opgenomen tijdens de eerste ontmoetingen van de regisseuse Laura Poitras en de journalist Glenn Greenwald met Edward Snowden in Hong Kong.

Regisseur en acteurs

  • Laura Poitras portrait

    Laura Poitras

    Director

  • Edward Snowden portrait

    Edward Snowden

    Actor

Trailers

Citizenfour

Wil je Citizenfour kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2015 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Citizenfour streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Citizenfour niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Citizenfour zelfs gratis bekijken.

Citizenfour downloaden

Wil je Citizenfour ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Citizenfour overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Citizenfour torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Citizenfour is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Citizenfour trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Citizenfour de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.