Citizenfour
%
81

Citizenfour

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Citizenfour

Moeite met waar je nou Citizenfour moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Citizenfour

Samenvatting

In Citizenfour worden de gevaren van controle door geheime diensten blootgelegd en zien we materiaal dat is opgenomen tijdens de eerste ontmoetingen van de regisseuse Laura Poitras en de journalist Glenn Greenwald met Edward Snowden in Hong Kong.

Regisseur en acteurs

  • Laura Poitras portrait

    Laura Poitras

    Director

  • Edward Snowden portrait

    Edward Snowden

    Actor

Trailers

Citizenfour

Wil je Citizenfour kijken? De movie van Laura Poitras uit 2015 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Citizenfour op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Citizenfour met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Citizenfour downloaden

Het downloaden van Citizenfour is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Citizenfour ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Citizenfour streamen

Het streamen van Citizenfour heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Citizenfour online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Citizenfour kijkt. Ideaal!

Citizenfour torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Citizenfour. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Citizenfour trailer

Bekijk eerst even de trailer van Citizenfour voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.