City Boy
%
63

City Boy

Kijk City Boy

Moeite met waar je nou City Boy moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Nick, a 17-year-old in search of his father, gains employment with a logging company in a beautiful and mysterious virgin forest known as the Limberlost. Through his relationships with new associates and his adventures in this new and strange environment, Nick learns the value of personal honesty and integrity and discovers what defines true friendship. He finds himself torn between his affection for Angelica, who believes with her Aunt Olivia that the forest should be preserved, and loyalty to his boss, the owner of the lumber company. In the end, this city boy must choose between his own safety and the lives of those he has come to love.

Regisseur en acteurs

 • John Kent Harrison portrait

  John Kent Harrison

  Director

 • Sarah Chalke portait

  Sarah Chalke

  angelica

 • Christian Campbell portait

  Christian Campbell

  Nick

 • Christopher Bolton portrait

  Christopher Bolton

  Simon Wessner

 • Alan C. Peterson portait

  Alan C. Peterson

  Alar Vytas

City Boy

Wil je City Boy kijken? De movie van John Kent Harrison uit 1994 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om City Boy op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om City Boy met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

City Boy downloaden

Het downloaden van City Boy is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je City Boy ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

City Boy streamen

Het streamen van City Boy heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je City Boy online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar City Boy kijkt. Ideaal!

City Boy torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van City Boy. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

City Boy trailer

Bekijk eerst even de trailer van City Boy voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.