City Homicide
%
40

City Homicide

Kijk City Homicide

Moeite met waar je nou City Homicide moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

City Homicide was an Australian television drama series that aired on the Seven Network between 27 August 2007 and 30 March 2011. The series was set on the Homicide floor of a metropolitan police headquarters in Melbourne. The main characters were six detectives, who solve the murder cases, and their three superior officers. City Homicide did not return in its regular format in 2011. A six-episode mini-series titled No Greater Honour was shown instead which marked the closing storyline of the series. The mini-series guest starred Claire Van Der Boom, Marcus Graham, John Howard, and Graeme Blundell.

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

City Homicide

Wil je City Homicide kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2001 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

City Homicide streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je City Homicide niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je City Homicide zelfs gratis bekijken.

City Homicide downloaden

Wil je City Homicide ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je City Homicide overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

City Homicide torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van City Homicide is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

City Homicide trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of City Homicide de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.