City of Hope
%
74

City of Hope

Kijk City of Hope

Moeite met waar je nou City of Hope moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

This gritty inner-city film by John Sayles follows various people living in a troubled New Jersey setting, most notably Nick Rinaldi (Vincent Spano), a disillusioned contractor who has been helped along his whole life by his wealthy father (Tony Lo Bianco). Other characters in this ensemble drama about urban conflict and corruption include Asteroid , an unstable homeless person, and Wynn (Joe Morton), an idealistic young politician.

Regisseur en acteurs

 • John Sayles portait

  John Sayles

  Director

 • Vincent Spano portait

  Vincent Spano

  Nick Rinaldi

 • Stephen Mendillo portait

  Stephen Mendillo

  Yoyo

 • Tony Lo Bianco portait

  Tony Lo Bianco

  Joe Rinaldi

 • Chris Cooper portait

  Chris Cooper

  Riggs

 • Jace Alexander portait

  Jace Alexander

  Bobby

 • Todd Graff portait

  Todd Graff

  Zip

 • David Strathairn portait

  David Strathairn

  Asteroid

 • Charlie Yanko portrait

  Charlie Yanko

  Stavros

 • Joe Morton portait

  Joe Morton

  Winn

 • Gina Gershon portait

  Gina Gershon

  Laurie Rinaldi

City of Hope

Wil je City of Hope kijken? De movie van John Sayles uit 1991 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om City of Hope op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om City of Hope met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

City of Hope downloaden

Het downloaden van City of Hope is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je City of Hope ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

City of Hope streamen

Het streamen van City of Hope heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je City of Hope online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar City of Hope kijkt. Ideaal!

City of Hope torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van City of Hope. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

City of Hope trailer

Bekijk eerst even de trailer van City of Hope voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.