City of Men
%
73

City of Men

Nu kijken

Kijk City of Men

Moeite met waar je nou City of Men moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor City of Men

Samenvatting

Acerola en Laranjinha zijn beste vrienden en allebei zonder vader in een sloppenwijk in Rio de Janeiro opgegroeid. Op een dag besluit Laranjinha op zoek naar zijn vader te gaan. Ondertussen heeft Acerola het moeilijk nadat zijn vriendin zwanger is geraakt en ze op jonge leeftijd al een baby verwacht. De situatie loopt uit de hand als er in de favela een bendeoorlog uitbreekt.

Regisseur en acteurs

 • Paulo Morelli portait

  Paulo Morelli

  Director

 • Douglas Silva portait

  Douglas Silva

  Acerola ´Ace´

 • Darlan Cunha portait

  Darlan Cunha

  Laranjinha `Wallace´

 • Jonathan Haagensen portait

  Jonathan Haagensen

  Madrugadão ´Midnight`

 • Rodrigo dos Santos portait

  Rodrigo dos Santos

  Heraldo

 • Camila Monteiro portrait

  Camila Monteiro

  Cris

 • Naima Silva portrait

  Naima Silva

  Camila

 • Eduardo 'BR' Piranha portrait

  Eduardo 'BR' Piranha

  Nefast ´Fasto´

 • Luciano Vidigal portrait

  Luciano Vidigal

  Fiel

 • Pedro Henrique portrait

  Pedro Henrique

  Caju

 • Vítor Oliveira portrait

  Vítor Oliveira

  Clayton

 • Vinícius Oliveira portrait

  Vinícius Oliveira

  Clayton

 • Fábio Lago portait

  Fábio Lago

  Ceará

City of Men

Wil je City of Men kijken? De movie van Paulo Morelli uit 2008 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om City of Men op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om City of Men met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

City of Men downloaden

Het downloaden van City of Men is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je City of Men ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

City of Men streamen

Het streamen van City of Men heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je City of Men online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar City of Men kijkt. Ideaal!

City of Men torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van City of Men. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

City of Men trailer

Bekijk eerst even de trailer van City of Men voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.