City of Men
%
73

City of Men

Nu kijken

Kijk City of Men

Moeite met waar je nou City of Men moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor City of Men

Samenvatting

Acerola en Laranjinha zijn beste vrienden en allebei zonder vader in een sloppenwijk in Rio de Janeiro opgegroeid. Op een dag besluit Laranjinha op zoek naar zijn vader te gaan. Ondertussen heeft Acerola het moeilijk nadat zijn vriendin zwanger is geraakt en ze op jonge leeftijd al een baby verwacht. De situatie loopt uit de hand als er in de favela een bendeoorlog uitbreekt.

Regisseur en acteurs

 • Paulo Morelli portait

  Paulo Morelli

  Director

 • Douglas Silva portait

  Douglas Silva

  Acerola ´Ace´

 • Darlan Cunha portait

  Darlan Cunha

  Laranjinha `Wallace´

 • Jonathan Haagensen portait

  Jonathan Haagensen

  Madrugadão ´Midnight`

 • Rodrigo dos Santos portait

  Rodrigo dos Santos

  Heraldo

 • Camila Monteiro portrait

  Camila Monteiro

  Cris

 • Naima Silva portrait

  Naima Silva

  Camila

 • Eduardo 'BR' Piranha portrait

  Eduardo 'BR' Piranha

  Nefast ´Fasto´

 • Luciano Vidigal portrait

  Luciano Vidigal

  Fiel

 • Pedro Henrique portrait

  Pedro Henrique

  Caju

 • Vítor Oliveira portrait

  Vítor Oliveira

  Clayton

 • Vinícius Oliveira portrait

  Vinícius Oliveira

  Clayton

 • Fábio Lago portait

  Fábio Lago

  Ceará

City of Men

Zin om City of Men lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om City of Men te bekijken voor je op een rijtje.

City of Men downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je City of Men downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van City of Men. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet City of Men er ook in SD heel goed uit.

City of Men streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je City of Men net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je City of Men hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je City of Men helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

City of Men torrent

Denk je dat je om City of Men te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

City of Men trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of City of Men de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.