CJ7
%
65

CJ7

Nu kijken

Kijk CJ7

Moeite met waar je nou CJ7 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor CJ7

Samenvatting

Ti, a really poor construction worker that struggles to keep his son, Dicky, in private school, mistakes an orb he finds in a junkjard for a toy which proves to be much, much more once the young boy starts to play with it.

Regisseur en acteurs

 • Stephen Chow portait

  Stephen Chow

  Director

 • Stephen Chow portait

  Stephen Chow

  Ti Chow

 • Xu Jiao portait

  Xu Jiao

  Dicky Chow

 • Kitty Zhang Yuqi portait

  Kitty Zhang Yuqi

  Miss Yuen

 • Lam Tze-Chung portait

  Lam Tze-Chung

  Boss

 • Lee Sheung-Ching portait

  Lee Sheung-Ching

  Mr. Cao

 • Huang Lei portrait

  Huang Lei

  Johnny

 • Yao Wen-Xue portrait

  Yao Wen-Xue

  Storm Dragon

 • Steven Fung Min-Hang portait

  Steven Fung Min-Hang

  P.E. Teacher

 • Han Yong-Hua portrait

  Han Yong-Hua

  Maggie

 • Lei Yu portrait

  Lei Yu

  Johnny's Entourage

CJ7

Wil je CJ7 kijken? De movie van Stephen Chow uit 2008 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om CJ7 op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om CJ7 met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

CJ7 downloaden

Het downloaden van CJ7 is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je CJ7 ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

CJ7 streamen

Het streamen van CJ7 heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je CJ7 online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar CJ7 kijkt. Ideaal!

CJ7 torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van CJ7. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

CJ7 trailer

Bekijk eerst even de trailer van CJ7 voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.