CJ7
%
65

CJ7

Nu kijken

Kijk CJ7

Moeite met waar je nou CJ7 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor CJ7

Samenvatting

Ti, a really poor construction worker that struggles to keep his son, Dicky, in private school, mistakes an orb he finds in a junkjard for a toy which proves to be much, much more once the young boy starts to play with it.

Regisseur en acteurs

 • Stephen Chow portait

  Stephen Chow

  Director

 • Stephen Chow portait

  Stephen Chow

  Ti Chow

 • Xu Jiao portait

  Xu Jiao

  Dicky Chow

 • Kitty Zhang Yuqi portait

  Kitty Zhang Yuqi

  Miss Yuen

 • Lam Tze-Chung portait

  Lam Tze-Chung

  Boss

 • Lee Sheung-Ching portait

  Lee Sheung-Ching

  Mr. Cao

 • Huang Lei portrait

  Huang Lei

  Johnny

 • Yao Wen-Xue portrait

  Yao Wen-Xue

  Storm Dragon

 • Steven Fung Min-Hang portait

  Steven Fung Min-Hang

  P.E. Teacher

 • Han Yong-Hua portrait

  Han Yong-Hua

  Maggie

 • Lei Yu portrait

  Lei Yu

  Johnny's Entourage

CJ7

Op zoek naar CJ7? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

CJ7 streamen

Het streamen van movies als CJ7 heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als CJ7 waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je CJ7 dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

CJ7 downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als CJ7 te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

CJ7 torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

CJ7 trailer

Weet je nog niet zeker of CJ7 jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.