Clash by Night
%
72

Clash by Night

Nu kijken

Kijk Clash by Night

Moeite met waar je nou Clash by Night moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Clash by Night

Samenvatting

Een indrukwekkend en emotioneel drama over een vrouw die genoeg heeft van de wereld en terugkeert naar de stad aan de kust waar ze is opgegroeid en na vele jaren trouwt met een goedaardige visser. Maar haar pas gevonden gevoel van zekerheid wordt verstoord wanneer de rusteloze kant van haar karakter haar aanzet tot een affaire met de vriend van haar echtgenoot, een cynische, al even gedesillusioneerde figuur die haar alleen ellende kan bezorgen.

Regisseur en acteurs

 • Fritz Lang portait

  Fritz Lang

  Director

 • Barbara Stanwyck portait

  Barbara Stanwyck

  Mae Doyle D'Amato

 • Paul Douglas portait

  Paul Douglas

  Jerry D'Amato

 • Robert Ryan portait

  Robert Ryan

  Earl Pfeiffer

 • Marilyn Monroe portait

  Marilyn Monroe

  Peggy

 • J. Carrol Naish portait

  J. Carrol Naish

  Uncle Vince

 • Keith Andes portait

  Keith Andes

  Joe Doyle

 • Silvio Minciotti portrait

  Silvio Minciotti

  Papa D'Amato

 • Tony Martin portait

  Tony Martin

  Singer of 'I Hear a Rhapsody' (voice)

Clash by Night

Benieuwd naar Clash by Night? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Clash by Night kunt bekijken.

Clash by Night streamen

Wil je Clash by Night streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Clash by Night gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Clash by Night downloaden

movies als Clash by Night kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Clash by Night. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Clash by Night. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Clash by Night torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Clash by Night te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Clash by Night trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Clash by Night je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!