Clerks
%
78

Clerks

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Clerks

Moeite met waar je nou Clerks moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Clerks

Samenvatting

Clerks gaat over een dag uit het leven van Dante en Randall die beide werkzaam zijn in een lokaal sigarenwinkeltje. Elke dag is net zo saai als de dag er voor. Dante en Randall komen een normale werkdag door met kwellen van klanten, kletsen over films en hockeyen in de winkel. Vandaag begint echter anders dan normaal wanneer Randall te maken krijgt met verschillende dilemma's.

Regisseur en acteurs

 • Kevin Smith portrait

  Kevin Smith

  director

 • Lisa Spoonauer portrait

  Lisa Spoonauer

  actor

 • Marilyn Ghigliotti portrait

  Marilyn Ghigliotti

  actor

 • Kevin Smith portrait

  Kevin Smith

  actor

 • Jason Mewes portrait

  Jason Mewes

  actor

 • Jeff Anderson portrait

  Jeff Anderson

  actor

 • Brian O'Halloran portrait

  Brian O'Halloran

  actor

Trailers

Clerks

Wil je Clerks kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1994 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Clerks streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Clerks niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Clerks zelfs gratis bekijken.

Clerks downloaden

Wil je Clerks ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Clerks overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Clerks torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Clerks is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Clerks trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Clerks de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.