Clerks
%
78

Clerks

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Clerks

Moeite met waar je nou Clerks moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Clerks

Samenvatting

Dante en Randall zijn beide werkzaam in een lokaal supermarktje. Elke dag is net zo saai als de dag er voor. Dante en Randall komen een normale werkdag door met kwellen van klanten, kletsen over films en hockeyen in de winkel. Vandaag begint echter anders dan normaal wanneer Randall te maken krijgt met verschillende dilemma's.

Regisseur en acteurs

 • Kevin Smith portrait

  Kevin Smith

  director

 • Lisa Spoonauer portrait

  Lisa Spoonauer

  actor

 • Marilyn Ghigliotti portrait

  Marilyn Ghigliotti

  actor

 • Kevin Smith portrait

  Kevin Smith

  actor

 • Jason Mewes portrait

  Jason Mewes

  actor

 • Jeff Anderson portrait

  Jeff Anderson

  actor

 • Brian O'Halloran portrait

  Brian O'Halloran

  actor

Trailers

Clerks

Benieuwd naar Clerks? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Clerks draait.

Clerks in de bioscoop

Clerks draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Clerks.

Clerks streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Clerks te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Clerks een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Clerks zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Clerks torrent

Op zoek naar een torrent van Clerks? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Clerks zonder zorgen.

Clerks downloaden

Als Clerks binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Clerks trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Clerks de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.