Climax

Climax

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Climax

Moeite met waar je nou Climax moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Climax

Bekijk nog 11 bronnen

Samenvatting

1996, een groep jonge dansers verzamelt zich in een afgelegen herberg voor een drie dagen durende repetitie. Op de laatste avond wordt er feest gevierd en raakt de schaal sangria vermengd met een flinke dosis LSD. Onder invloed verandert de sfeer drastisch in de loop van deze nacht en belanden de dansers in een waanzin van paradijselijke dromen en huiveringwekkende nachtmerries. Climax is de nieuwe film van regisseur Gaspar Noé (Irréversible, Enter the Void & Love) die een hallucinerende, uitzinnige en haast gruwelijke voorstelling brengt van een nachtelijk dansfeest. De openingsvoorstelling wordt op virtuoze wijze vastgelegd door cameraman Benoit Debie (Spring Breakers, Enter the Void). Sofia Boutella (Atomic Blonde), een cast professionele dansers en een hypnotiserende soundtrack (o.a. Daft Punk, Aphex Twin) maken deze dansende trip van Noé compleet. Climax ging in wereldpremière tijdens de laatste editie van het filmfestival van Cannes in het programma Quinzaine des Réalisateurs en won daar de hoofdprijs. De film wordt in Nederland uitgebracht door Periscoop Film en is vanaf 10 januari te zien in de bioscoop.

Regisseur en acteurs

 • Gaspar Noé portait

  Gaspar Noé

  Director

 • Sofia Boutella portait

  Sofia Boutella

  Selva

 • Romain Guillermic portrait

  Romain Guillermic

  David

 • Alaia Alsafir portrait

  Alaia Alsafir

  Alaya

 • Mamadou Bathily portrait

  Mamadou Bathily

  Bats

 • Ashley Biscette portrait

  Ashley Biscette

  Ashley

 • Lakdhar Dridi portrait

  Lakdhar Dridi

  RIley

 • Taylor Kastle portrait

  Taylor Kastle

  Taylor

 • Claude Gajan Maude portrait

  Claude Gajan Maude

  Emmanuelle

 • Kendall Mugler portrait

  Kendall Mugler

  Rocket

 • Thea Carla Schott portrait

  Thea Carla Schott

  Psyche

 • Sharleen Temple portrait

  Sharleen Temple

  Ivana

 • Lea Vlamos portrait

  Lea Vlamos

  Lea

 • Souheila Yacoub portrait

  Souheila Yacoub

  Actor

Trailers

Climax

Zin om Climax lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Climax te bekijken voor je op een rijtje.

Climax downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Climax downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Climax. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Climax er ook in SD heel goed uit.

Climax streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Climax net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Climax hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Climax helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Climax torrent

Denk je dat je om Climax te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Climax trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Climax de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.