Climax

Climax

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Climax

Moeite met waar je nou Climax moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Climax

Samenvatting

1996, een groep jonge dansers verzamelt zich in een afgelegen herberg voor een drie dagen durende repetitie. Op de laatste avond wordt er feest gevierd en raakt de schaal sangria vermengd met een flinke dosis LSD. Onder invloed verandert de sfeer drastisch in de loop van deze nacht en belanden de dansers in een waanzin van paradijselijke dromen en huiveringwekkende nachtmerries. Climax is de nieuwe film van regisseur Gaspar Noé (Irréversible, Enter the Void & Love) die een hallucinerende, uitzinnige en haast gruwelijke voorstelling brengt van een nachtelijk dansfeest. De openingsvoorstelling wordt op virtuoze wijze vastgelegd door cameraman Benoit Debie (Spring Breakers, Enter the Void). Sofia Boutella (Atomic Blonde), een cast professionele dansers en een hypnotiserende soundtrack (o.a. Daft Punk, Aphex Twin) maken deze dansende trip van Noé compleet. Climax ging in wereldpremière tijdens de laatste editie van het filmfestival van Cannes in het programma Quinzaine des Réalisateurs en won daar de hoofdprijs. De film wordt in Nederland uitgebracht door Periscoop Film en is vanaf 10 januari te zien in de bioscoop.

Regisseur en acteurs

 • Gaspar Noé portait

  Gaspar Noé

  Director

 • Sofia Boutella portait

  Sofia Boutella

  Selva

 • Romain Guillermic portrait

  Romain Guillermic

  David

 • Alaia Alsafir portrait

  Alaia Alsafir

  Alaya

 • Mamadou Bathily portrait

  Mamadou Bathily

  Bats

 • Ashley Biscette portrait

  Ashley Biscette

  Ashley

 • Lakdhar Dridi portrait

  Lakdhar Dridi

  RIley

 • Taylor Kastle portrait

  Taylor Kastle

  Taylor

 • Claude Gajan Maude portrait

  Claude Gajan Maude

  Emmanuelle

 • Kendall Mugler portrait

  Kendall Mugler

  Rocket

 • Thea Carla Schott portrait

  Thea Carla Schott

  Psyche

 • Sharleen Temple portrait

  Sharleen Temple

  Ivana

 • Lea Vlamos portrait

  Lea Vlamos

  Lea

 • Souheila Yacoub portrait

  Souheila Yacoub

  Actor

Trailers

Climax

Benieuwd naar Climax? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Climax draait.

Climax in de bioscoop

Climax draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Climax.

Climax streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Climax te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Climax een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Climax zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Climax torrent

Op zoek naar een torrent van Climax? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Climax zonder zorgen.

Climax downloaden

Als Climax binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Climax trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Climax de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.