Clinical
%
51

Clinical

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Clinical

Moeite met waar je nou Clinical moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Clinical

Samenvatting

A psychiatrist is plagued by flashbacks to a terrifying attack as she treats a new patient who was horribly disfigured in an accident.

Regisseur en acteurs

 • Alistair Legrand portrait

  Alistair Legrand

  Director

 • Vinessa Shaw portait

  Vinessa Shaw

  Dr. Jane Mathis

 • Kevin Rahm portait

  Kevin Rahm

  Alex

 • Aaron Stanford portait

  Aaron Stanford

  Miles Richardson

 • William Atherton portait

  William Atherton

  Terry Drummond

 • India Eisley portait

  India Eisley

  Nora

 • Nestor Serrano portait

  Nestor Serrano

  Dr. Saul

 • Sydney Tamiia Poitier portait

  Sydney Tamiia Poitier

  Clara

 • Wilmer Calderon portait

  Wilmer Calderon

  Greg

 • Dion Basco portait

  Dion Basco

  Jeremy Platt

 • Adrian Flowers portait

  Adrian Flowers

  Charlie

Trailers

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Clinical

Veel gehoord over Clinical en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Clinical heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Clinical streamen

Wil je Clinical, de movie met Vinessa Shaw, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Clinical zelfs gratis kijken.

Clinical downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Clinical ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Clinical er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Clinical torrent

Op zoek naar een torrent van Clinical? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Clinical te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Clinical trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Clinical. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.