Clinical
%
51

Clinical

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Clinical

Moeite met waar je nou Clinical moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Clinical

Samenvatting

A psychiatrist is plagued by flashbacks to a terrifying attack as she treats a new patient who was horribly disfigured in an accident.

Regisseur en acteurs

 • Alistair Legrand portrait

  Alistair Legrand

  Director

 • Vinessa Shaw portait

  Vinessa Shaw

  Dr. Jane Mathis

 • Kevin Rahm portait

  Kevin Rahm

  Alex

 • Aaron Stanford portait

  Aaron Stanford

  Miles Richardson

 • William Atherton portait

  William Atherton

  Terry Drummond

 • India Eisley portait

  India Eisley

  Nora

 • Nestor Serrano portait

  Nestor Serrano

  Dr. Saul

 • Sydney Tamiia Poitier portait

  Sydney Tamiia Poitier

  Clara

 • Wilmer Calderon portait

  Wilmer Calderon

  Greg

 • Dion Basco portait

  Dion Basco

  Jeremy Platt

 • Adrian Flowers portait

  Adrian Flowers

  Charlie

Trailers

Clinical

Wil je Clinical kijken? De movie van Alistair Legrand uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Clinical op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Clinical met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Clinical downloaden

Het downloaden van Clinical is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Clinical ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Clinical streamen

Het streamen van Clinical heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Clinical online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Clinical kijkt. Ideaal!

Clinical torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Clinical. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Clinical trailer

Bekijk eerst even de trailer van Clinical voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.