Close Encounters of the Third Kind
%
77

Close Encounters of the Third Kind

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Close Encounters of the Third Kind

Moeite met waar je nou Close Encounters of the Third Kind moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Close Encounters of the Third Kind

Samenvatting

Kabelwerker Roy Neary onderzoekt een grootschalige stroompanne in Indiana, wanneer hij plots vanuit het niets een UFO opmerkt. Vanaf dat ogenblik krijgt hij voortdurend visioenen over een mysterieuze berg, de volgende landingsplek van de vliegende schotel. En hij is niet de enige... De Amerikaanse overheid is op de hoogte van de komst van de buitenaardse wezens en de locatie die ze hebben uitgekozen voor hun landing, maar doet al het mogelijke om de zaak in de doofpot te stoppen en het grote publiek op afstand te houden. Dat kan Neary en een groepje vastberaden "believers" echter niet weerhouden op zoek te gaan naar de berg ...

Regisseur en acteurs

 • Steven Spielberg portrait

  Steven Spielberg

  director

 • Lance Henriksen portrait

  Lance Henriksen

  actor

 • George DiCenzo portrait

  George DiCenzo

  actor

 • Merrill Connally portrait

  Merrill Connally

  actor

 • Roberts Blossom portrait

  Roberts Blossom

  actor

 • Bob Balaban portrait

  Bob Balaban

  actor

 • Cary Guffey portrait

  Cary Guffey

  actor

 • Melinda Dillon portrait

  Melinda Dillon

  actor

 • Teri Garr portrait

  Teri Garr

  actor

 • François Truffaut portrait

  François Truffaut

  actor

 • Richard Dreyfuss portrait

  Richard Dreyfuss

  actor

Trailers

Close Encounters of the Third Kind

Wil je Close Encounters of the Third Kind kijken? De movie vanuit 1977 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Close Encounters of the Third Kind op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Close Encounters of the Third Kind met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Close Encounters of the Third Kind downloaden

Het downloaden van Close Encounters of the Third Kind is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Close Encounters of the Third Kind ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Close Encounters of the Third Kind streamen

Het streamen van Close Encounters of the Third Kind heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Close Encounters of the Third Kind online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Close Encounters of the Third Kind kijkt. Ideaal!

Close Encounters of the Third Kind torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Close Encounters of the Third Kind. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Close Encounters of the Third Kind trailer

Bekijk eerst even de trailer van Close Encounters of the Third Kind voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.