Cloudboy
%
90

Cloudboy

Nu kijken

Kijk Cloudboy

Moeite met waar je nou Cloudboy moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Cloudboy

Bekijk nog 4 bronnen

Samenvatting

Deze zomervakantie moet de verlegen stadsjongen Niilas - zeer tegen zijn zin- naar zijn Zweedse moeder die hij amper kent. Zij woont met haar nieuwe gezin bij de Sami, een rendiervolk in Lapland. Ondanks de warme ontvangst, reageert Niilas zeer terughoudend. De enige die langzaamaan tot hem doordringt, is zijn nieuwe zus Sunna. Tegen alle verwachtingen in beleeft Niilas de meest avontuurlijke zomer van zijn leven.

Regisseur en acteurs

 • Meikeminne Clinckspoor portrait

  Meikeminne Clinckspoor

  Director

 • Geert Van Rampelberg portait

  Geert Van Rampelberg

  Gerard

 • Mikkel Gaup portait

  Mikkel Gaup

  Reiadnu

 • Sara Sommerfeld portait

  Sara Sommerfeld

  Katarina

 • Daan Roofthooft portrait

  Daan Roofthooft

  Niilas

 • Ayla Gáren Audhild P. Nutti portrait

  Ayla Gáren Audhild P. Nutti

  Sunnà

 • Joakim Nils Tomas Trägårdh portrait

  Joakim Nils Tomas Trägårdh

  Pontus

Cloudboy

Wil je Cloudboy kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2017 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Cloudboy streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Cloudboy niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Cloudboy zelfs gratis bekijken.

Cloudboy downloaden

Wil je Cloudboy ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Cloudboy overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Cloudboy torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Cloudboy is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Cloudboy trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Cloudboy de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.