Cloudboy
%
90

Cloudboy

Nu kijken

Kijk Cloudboy

Moeite met waar je nou Cloudboy moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Cloudboy

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Deze zomervakantie moet de verlegen stadsjongen Niilas - zeer tegen zijn zin- naar zijn Zweedse moeder die hij amper kent. Zij woont met haar nieuwe gezin bij de Sami, een rendiervolk in Lapland. Ondanks de warme ontvangst, reageert Niilas zeer terughoudend. De enige die langzaamaan tot hem doordringt, is zijn nieuwe zus Sunna. Tegen alle verwachtingen in beleeft Niilas de meest avontuurlijke zomer van zijn leven.

Regisseur en acteurs

 • Meikeminne Clinckspoor portrait

  Meikeminne Clinckspoor

  Director

 • Geert Van Rampelberg portait

  Geert Van Rampelberg

  Gerard

 • Mikkel Gaup portait

  Mikkel Gaup

  Reiadnu

 • Sara Sommerfeld portait

  Sara Sommerfeld

  Katarina

 • Daan Roofthooft portrait

  Daan Roofthooft

  Niilas

 • Ayla Gáren Audhild P. Nutti portrait

  Ayla Gáren Audhild P. Nutti

  Sunnà

 • Joakim Nils Tomas Trägårdh portrait

  Joakim Nils Tomas Trägårdh

  Pontus

Cloudboy

Wil je Cloudboy kijken? De movie van Meikeminne Clinckspoor uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Cloudboy op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Cloudboy met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Cloudboy downloaden

Het downloaden van Cloudboy is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Cloudboy ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Cloudboy streamen

Het streamen van Cloudboy heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Cloudboy online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Cloudboy kijkt. Ideaal!

Cloudboy torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Cloudboy. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Cloudboy trailer

Bekijk eerst even de trailer van Cloudboy voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.