Cloudboy
%
90

Cloudboy

Nu kijken

Kijk Cloudboy

Moeite met waar je nou Cloudboy moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Cloudboy

Bekijk nog 4 bronnen

Samenvatting

De twaalfjarige Niilas uit België gaat tijdens de zomer met veel tegenzin naar Lapland, waar zijn Zweedse moeder tussen de rendieren leeft. Als stadsjongen valt het hem niet mee, maar uiteindelijk beleeft hij de meest avontuurlijke zomer van zijn leven.

Regisseur en acteurs

 • Meikeminne Clinckspoor portrait

  Meikeminne Clinckspoor

  Director

 • Geert Van Rampelberg portait

  Geert Van Rampelberg

  Gerard

 • Mikkel Gaup portait

  Mikkel Gaup

  Reiadnu

 • Sara Sommerfeld portait

  Sara Sommerfeld

  Katarina

 • Daan Roofthooft portrait

  Daan Roofthooft

  Niilas

 • Ayla Gáren Audhild P. Nutti portrait

  Ayla Gáren Audhild P. Nutti

  Sunnà

 • Joakim Nils Tomas Trägårdh portrait

  Joakim Nils Tomas Trägårdh

  Pontus

Cloudboy

Cloudboy streamen

Cloudboy streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Cloudboy downloaden

Zin om Cloudboy te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Cloudboy te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Cloudboy torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Cloudboy makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Cloudboy trailer

Wil je er zeker van zijn dat Cloudboy jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.