Cloverfield
%
70

Cloverfield

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Cloverfield

Moeite met waar je nou Cloverfield moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Cloverfield

Bekijk nog 2 bronnen

Weten in welke bioscopen Cloverfield draait?

Samenvatting

Vijf New Yorkse vrienden organiseren een feest voor een vriend die naar Japan gaat. Plotseling wordt de stad aangevallen door een mysterieus monster. De vrienden moeten rennen voor hun leven en filmen daarbij alles.

Regisseur en acteurs

 • Matt Reeves portrait

  Matt Reeves

  director

 • Brian Klugman portrait

  Brian Klugman

  actor

 • Theo Rossi portrait

  Theo Rossi

  actor

 • Margot Farley portrait

  Margot Farley

  actor

 • Anjul Nigam portrait

  Anjul Nigam

  actor

 • Odette Annable portrait

  Odette Annable

  actor

 • Mike Vogel portrait

  Mike Vogel

  actor

 • Michael Stahl-David portrait

  Michael Stahl-David

  actor

 • T.J. Miller portrait

  T.J. Miller

  actor

 • Jessica Lucas portrait

  Jessica Lucas

  actor

 • Lizzy Caplan portrait

  Lizzy Caplan

  actor

Trailers

Cloverfield

Benieuwd naar Cloverfield? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Cloverfield draait.

Cloverfield in de bioscoop

Cloverfield draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Cloverfield.

Cloverfield streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Cloverfield te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Cloverfield een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Cloverfield zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Cloverfield torrent

Op zoek naar een torrent van Cloverfield? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Cloverfield zonder zorgen.

Cloverfield downloaden

Als Cloverfield binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Cloverfield trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Cloverfield de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.