Code 46
%
62

Code 46

Nu kijken

Kijk Code 46

Moeite met waar je nou Code 46 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Code 46

Samenvatting

Seattle in de nabije toekomst. De wereld is herschapen in een woestenij waarin alleen de hoogtechnologische grootsteden nog leefbaar zijn. Daarbuiten leven mensen in troosteloze sloppensteden. Om toegang te krijgen tot de grootsteden, is een speciaal soort visum nodig, een 'papelle'. Overheidsfunctionaris Willliam Geld wordt naar Shanghaï gestuurd om een zwendel in "papelles" op te sporen en op te doeken. Hij ontmoet er de knappe Maria Gonzalez. Hoewel hij vermoedt dat ze betrokken is bij de vervalsing van de papelles, wordt hij smoorverliefd op haar. Later ontdekt hij dat hij door zijn omgang met Maria niet alleen een grove deontologische fout heeft gemaakt, maar ook een nog veel belangrijkere regel heeft overtreden: code 46.

Code 46

Code 46 streamen

Code 46 streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Code 46 downloaden

Zin om Code 46 te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Code 46 te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Code 46 torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Code 46 makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Code 46 trailer

Wil je er zeker van zijn dat Code 46 jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.