Code Name: Geronimo
%
57

Code Name: Geronimo

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Code Name: Geronimo

Moeite met waar je nou Code Name: Geronimo moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Code Name: Geronimo

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Het Navy Seal Team Six is het elitekorps van het Amerikaanse leger. Deze antiterreureenheid moet een ultrageheime opdracht uitvoeren, die rechtstreeks uit het Pentagon komt: het doelwit " Geronimo " gevangen nemen en indien nodig uitschakelen. Bestemming: de militaire basis van Baghram in Afghanistan en het noorden van Pakistan waar na meer dan acht maanden surveillance de schuilplek van Osama Bin Laden is ontdekt… © 2012 Geronimo Nevada, LLC. All Rights Reserved.

Regisseur en acteurs

 • John Stockwell portrait

  John Stockwell

  director

 • Mo Gallini portrait

  Mo Gallini

  actor

 • Jenny Gabrielle portrait

  Jenny Gabrielle

  actor

 • William Fichtner portrait

  William Fichtner

  actor

 • Kenneth Miller portrait

  Kenneth Miller

  actor

 • Eddie Kaye Thomas portrait

  Eddie Kaye Thomas

  actor

 • Robert Knepper portrait

  Robert Knepper

  actor

 • Kathleen Robertson portrait

  Kathleen Robertson

  actor

 • Xzibit portrait

  Xzibit

  actor

 • Freddy Rodríguez portrait

  Freddy Rodríguez

  actor

 • Anson Mount portrait

  Anson Mount

  actor

 • Cam Gigandet portrait

  Cam Gigandet

  actor

Trailers

Code Name: Geronimo

Zin om Code Name: Geronimo lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Code Name: Geronimo te bekijken voor je op een rijtje.

Code Name: Geronimo downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Code Name: Geronimo downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Code Name: Geronimo. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Code Name: Geronimo er ook in SD heel goed uit.

Code Name: Geronimo streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Code Name: Geronimo net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Code Name: Geronimo hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Code Name: Geronimo helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Code Name: Geronimo torrent

Denk je dat je om Code Name: Geronimo te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Code Name: Geronimo trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Code Name: Geronimo de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.