Code Name: Geronimo
%
57

Code Name: Geronimo

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Code Name: Geronimo

Moeite met waar je nou Code Name: Geronimo moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Code Name: Geronimo

Bekijk nog 2 bronnen

Weten in welke bioscopen Code Name: Geronimo draait?

Samenvatting

Het Navy Seal Team Six is het elitekorps van het Amerikaanse leger. Deze antiterreureenheid moet een ultrageheime opdracht uitvoeren, die rechtstreeks uit het Pentagon komt: het doelwit " Geronimo " gevangen nemen en indien nodig uitschakelen. Bestemming: de militaire basis van Baghram in Afghanistan en het noorden van Pakistan waar na meer dan acht maanden surveillance de schuilplek van Osama Bin Laden is ontdekt… © 2012 Geronimo Nevada, LLC. All Rights Reserved.

Regisseur en acteurs

 • John Stockwell portrait

  John Stockwell

  director

 • Mo Gallini portrait

  Mo Gallini

  actor

 • Jenny Gabrielle portrait

  Jenny Gabrielle

  actor

 • William Fichtner portrait

  William Fichtner

  actor

 • Kenneth Miller portrait

  Kenneth Miller

  actor

 • Eddie Kaye Thomas portrait

  Eddie Kaye Thomas

  actor

 • Robert Knepper portrait

  Robert Knepper

  actor

 • Kathleen Robertson portrait

  Kathleen Robertson

  actor

 • Xzibit portrait

  Xzibit

  actor

 • Freddy Rodríguez portrait

  Freddy Rodríguez

  actor

 • Anson Mount portrait

  Anson Mount

  actor

 • Cam Gigandet portrait

  Cam Gigandet

  actor

Trailers

Code Name: Geronimo

Benieuwd naar Code Name: Geronimo? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Code Name: Geronimo draait.

Code Name: Geronimo in de bioscoop

Code Name: Geronimo draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Code Name: Geronimo.

Code Name: Geronimo streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Code Name: Geronimo te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Code Name: Geronimo een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Code Name: Geronimo zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Code Name: Geronimo torrent

Op zoek naar een torrent van Code Name: Geronimo? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Code Name: Geronimo zonder zorgen.

Code Name: Geronimo downloaden

Als Code Name: Geronimo binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Code Name: Geronimo trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Code Name: Geronimo de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.