Cold Case Hammarskjöld

Cold Case Hammarskjöld

Bekijk de trailer

Kijk Cold Case Hammarskjöld

Moeite met waar je nou Cold Case Hammarskjöld moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 04-04-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

In de nacht van 16 september 1961 stort het vliegtuig van VN-secretaris-generaal Dag Hammarskjöld onder verdachte omstandigheden neer in de Britse kolonie Noord-Rhodesië. De Zweedse Hammarskjöld pleitte voor de onafhankelijkheid van Congo en had zich daarmee onpopulair gemaakt bij de koloniale Westerse grootmachten. De crash leidde tot een van de meest mysterieuze moordcomplotten uit de recente geschiedenis. Meer dan 50 jaar later gaat de Deense filmmaker, journalist en provocateur Mads Brügger ('The Ambassador') op onderzoek om voor eens en altijd de waarheid te achterhalen van deze cold case. Zou Hammarskjöld vermoord zijn door machtige politieke tegenstanders? En wie liet de schoppenaas death card achter op zijn lichaam? Gekleed in een wit safari uniform zoekt de eigenzinnige Brügger samen met de Zweedse privé detective Göran Bjorkdahl naar vliegtuigresten, interviewen ze niet eerder gehoorde getuigen en duiken ze in de archieven. Het duo stuit echter op veel verzet en gesloten deuren en belandt in een web van bedrog en verraad. Maar dan komt het tweetal iets op het spoor dat veel groter is dan de moord op een VN-secretaris…

Regisseur en acteurs

 • Mads Brügger portait

  Mads Brügger

  Director

 • Göran Björkdahl portrait

  Göran Björkdahl

  Himself

 • Mads Brügger portait

  Mads Brügger

  Himself

Trailers

Cold Case Hammarskjöld

Cold Case Hammarskjöld streamen

Cold Case Hammarskjöld streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Cold Case Hammarskjöld downloaden

Zin om Cold Case Hammarskjöld te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Cold Case Hammarskjöld te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Cold Case Hammarskjöld torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Cold Case Hammarskjöld makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Cold Case Hammarskjöld trailer

Wil je er zeker van zijn dat Cold Case Hammarskjöld jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.