Cold Case Hammarskjöld

Cold Case Hammarskjöld

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Cold Case Hammarskjöld

Moeite met waar je nou Cold Case Hammarskjöld moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Cold Case Hammarskjöld

Samenvatting

In de nacht van 16 september 1961 stort het vliegtuig van VN-secretaris-generaal Dag Hammarskjöld onder verdachte omstandigheden neer in de Britse kolonie Noord-Rhodesië. De Zweedse Hammarskjöld pleitte voor de onafhankelijkheid van Congo en had zich daarmee onpopulair gemaakt bij de koloniale Westerse grootmachten. De crash leidde tot een van de meest mysterieuze moordcomplotten uit de recente geschiedenis. Meer dan 50 jaar later gaat de Deense filmmaker, journalist en provocateur Mads Brügger ('The Ambassador') op onderzoek om voor eens en altijd de waarheid te achterhalen van deze cold case. Zou Hammarskjöld vermoord zijn door machtige politieke tegenstanders? En wie liet de schoppenaas death card achter op zijn lichaam? Gekleed in een wit safari uniform zoekt de eigenzinnige Brügger samen met de Zweedse privé detective Göran Bjorkdahl naar vliegtuigresten, interviewen ze niet eerder gehoorde getuigen en duiken ze in de archieven. Het duo stuit echter op veel verzet en gesloten deuren en belandt in een web van bedrog en verraad. Maar dan komt het tweetal iets op het spoor dat veel groter is dan de moord op een VN-secretaris…

Regisseur en acteurs

 • Mads Brügger portait

  Mads Brügger

  Director

 • Göran Björkdahl portrait

  Göran Björkdahl

  Himself

 • Mads Brügger portait

  Mads Brügger

  Himself

Trailers

Cold Case Hammarskjöld

Benieuwd naar Cold Case Hammarskjöld? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Cold Case Hammarskjöld draait.

Cold Case Hammarskjöld in de bioscoop

Cold Case Hammarskjöld draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Cold Case Hammarskjöld.

Cold Case Hammarskjöld streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Cold Case Hammarskjöld te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Cold Case Hammarskjöld een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Cold Case Hammarskjöld zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Cold Case Hammarskjöld torrent

Op zoek naar een torrent van Cold Case Hammarskjöld? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Cold Case Hammarskjöld zonder zorgen.

Cold Case Hammarskjöld downloaden

Als Cold Case Hammarskjöld binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Cold Case Hammarskjöld trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Cold Case Hammarskjöld de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.