Cold Case Hammarskjöld

Cold Case Hammarskjöld

Bekijk de trailer

Kijk Cold Case Hammarskjöld

Moeite met waar je nou Cold Case Hammarskjöld moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In de nacht van 16 september 1961 stort het vliegtuig van VN-secretaris-generaal Dag Hammarskjöld onder verdachte omstandigheden neer in de Britse kolonie Noord-Rhodesië. De Zweedse Hammarskjöld pleitte voor de onafhankelijkheid van Congo en had zich daarmee onpopulair gemaakt bij de koloniale Westerse grootmachten. De crash leidde tot een van de meest mysterieuze moordcomplotten uit de recente geschiedenis. Meer dan 50 jaar later gaat de Deense filmmaker, journalist en provocateur Mads Brügger ('The Ambassador') op onderzoek om voor eens en altijd de waarheid te achterhalen van deze cold case. Zou Hammarskjöld vermoord zijn door machtige politieke tegenstanders? En wie liet de schoppenaas death card achter op zijn lichaam? Gekleed in een wit safari uniform zoekt de eigenzinnige Brügger samen met de Zweedse privé detective Göran Bjorkdahl naar vliegtuigresten, interviewen ze niet eerder gehoorde getuigen en duiken ze in de archieven. Het duo stuit echter op veel verzet en gesloten deuren en belandt in een web van bedrog en verraad. Maar dan komt het tweetal iets op het spoor dat veel groter is dan de moord op een VN-secretaris…

Regisseur en acteurs

 • Mads Brügger portait

  Mads Brügger

  Director

 • Göran Björkdahl portrait

  Göran Björkdahl

  Himself

 • Mads Brügger portait

  Mads Brügger

  Himself

Trailers

Cold Case Hammarskjöld

Wil je Cold Case Hammarskjöld kijken? De movie van Mads Brügger uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Cold Case Hammarskjöld op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Cold Case Hammarskjöld met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Cold Case Hammarskjöld downloaden

Het downloaden van Cold Case Hammarskjöld is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Cold Case Hammarskjöld ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Cold Case Hammarskjöld streamen

Het streamen van Cold Case Hammarskjöld heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Cold Case Hammarskjöld online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Cold Case Hammarskjöld kijkt. Ideaal!

Cold Case Hammarskjöld torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Cold Case Hammarskjöld. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Cold Case Hammarskjöld trailer

Bekijk eerst even de trailer van Cold Case Hammarskjöld voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.