Cold War

Cold War

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Cold War

Moeite met waar je nou Cold War moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Cold War

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

Cold War is een meeslepend liefdesverhaal van regisseur en scenarioschrijver Pawel Pawlikowski (Oscarwinnaar Ida en My Summer of Love). In het Polen ten tijde van de Koude Oorlog is het voor Wiktor en Zula liefde op het eerste gezicht. Ze beleven een gepassioneerde romance, maar worden gescheiden door politiek en tegenslagen. In zijn zoektocht naar jonge artiesten om een ensemble op te zetten dat Poolse folklore opvoert, valt het oog van muzikant Wiktor op de jonge en vrijgevochten Zula. De twee voelen zich direct tot elkaar aangetrokken, maar lijken voortdurend op de vlucht tussen oost en west. Ze kunnen niet zonder elkaar, maar ook niet met elkaar. Cold War toont een onmogelijke liefde in een onmogelijke tijd. Cold War werd geselecteerd voor de Officiële Competitie van het Filmfestival van Cannes, waar Pawlikowski werd bekroond als Beste Regisseur. Met in de hoofdrollen de Poolse acteurs Joanna Kulig en Tomasz Kot en een bijrol van actrice Agata Kulesza (bekend uit IDA).

Regisseur en acteurs

 • Paweł Pawlikowski portait

  Paweł Pawlikowski

  Director

 • Joanna Kulig portait

  Joanna Kulig

  Zula

 • Tomasz Kot portait

  Tomasz Kot

  Wiktor

 • Borys Szyc portait

  Borys Szyc

  Kaczmarek

 • Agata Kulesza portait

  Agata Kulesza

  Irena

 • Cédric Kahn portait

  Cédric Kahn

  Michel

 • Jeanne Balibar portait

  Jeanne Balibar

  Juliette

 • Adam Woronowicz portait

  Adam Woronowicz

  Consul

 • Adam Ferency portait

  Adam Ferency

  Minister

 • Adam Szyszkowski portait

  Adam Szyszkowski

  Guard

Trailers

Cold War

Zin om Cold War lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Cold War te bekijken voor je op een rijtje.

Cold War downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Cold War downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Cold War. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Cold War er ook in SD heel goed uit.

Cold War streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Cold War net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Cold War hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Cold War helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Cold War torrent

Denk je dat je om Cold War te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Cold War trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Cold War de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.