Zimna wojna

Zimna wojna

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Zimna wojna

Moeite met waar je nou Zimna wojna moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Zimna wojna

Bekijk nog 14 bronnen

Weten in welke bioscopen Zimna wojna draait?

Samenvatting

Cold War is een meeslepend liefdesverhaal van regisseur en scenarioschrijver Pawel Pawlikowski (Oscarwinnaar Ida en My Summer of Love). In het Polen ten tijde van de Koude Oorlog is het voor Wiktor en Zula liefde op het eerste gezicht. Ze beleven een gepassioneerde romance, maar worden gescheiden door politiek en tegenslagen. In zijn zoektocht naar jonge artiesten om een ensemble op te zetten dat Poolse folklore opvoert, valt het oog van muzikant Wiktor op de jonge en vrijgevochten Zula. De twee voelen zich direct tot elkaar aangetrokken, maar lijken voortdurend op de vlucht tussen oost en west. Ze kunnen niet zonder elkaar, maar ook niet met elkaar. Cold War toont een onmogelijke liefde in een onmogelijke tijd. Cold War werd geselecteerd voor de Officiële Competitie van het Filmfestival van Cannes, waar Pawlikowski werd bekroond als Beste Regisseur. Met in de hoofdrollen de Poolse acteurs Joanna Kulig en Tomasz Kot en een bijrol van actrice Agata Kulesza (bekend uit IDA).

Regisseur en acteurs

 • Paweł Pawlikowski portait

  Paweł Pawlikowski

  Director

 • Joanna Kulig portait

  Joanna Kulig

  Zula

 • Tomasz Kot portait

  Tomasz Kot

  Wiktor

 • Borys Szyc portait

  Borys Szyc

  Kaczmarek

 • Agata Kulesza portait

  Agata Kulesza

  Irena

 • Cédric Kahn portait

  Cédric Kahn

  Michel

 • Jeanne Balibar portait

  Jeanne Balibar

  Juliette

 • Adam Woronowicz portait

  Adam Woronowicz

  Consul

 • Adam Ferency portait

  Adam Ferency

  Minister

 • Adam Szyszkowski portait

  Adam Szyszkowski

  Guard

Trailers

Zimna wojna

Benieuwd naar Zimna wojna? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Zimna wojna draait.

Zimna wojna in de bioscoop

Zimna wojna draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Zimna wojna.

Zimna wojna streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Zimna wojna te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Zimna wojna een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Zimna wojna zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Zimna wojna torrent

Op zoek naar een torrent van Zimna wojna? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Zimna wojna zonder zorgen.

Zimna wojna downloaden

Als Zimna wojna binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Zimna wojna trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Zimna wojna de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.