Cold War

Cold War

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Cold War

Moeite met waar je nou Cold War moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Cold War

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

Cold War is een meeslepend liefdesverhaal van regisseur en scenarioschrijver Pawel Pawlikowski (Oscarwinnaar Ida en My Summer of Love). In het Polen ten tijde van de Koude Oorlog is het voor Wiktor en Zula liefde op het eerste gezicht. Ze beleven een gepassioneerde romance, maar worden gescheiden door politiek en tegenslagen. In zijn zoektocht naar jonge artiesten om een ensemble op te zetten dat Poolse folklore opvoert, valt het oog van muzikant Wiktor op de jonge en vrijgevochten Zula. De twee voelen zich direct tot elkaar aangetrokken, maar lijken voortdurend op de vlucht tussen oost en west. Ze kunnen niet zonder elkaar, maar ook niet met elkaar. Cold War toont een onmogelijke liefde in een onmogelijke tijd. Cold War werd geselecteerd voor de Officiële Competitie van het Filmfestival van Cannes, waar Pawlikowski werd bekroond als Beste Regisseur. Met in de hoofdrollen de Poolse acteurs Joanna Kulig en Tomasz Kot en een bijrol van actrice Agata Kulesza (bekend uit IDA).

Regisseur en acteurs

 • Paweł Pawlikowski portait

  Paweł Pawlikowski

  Director

 • Joanna Kulig portait

  Joanna Kulig

  Zula

 • Tomasz Kot portait

  Tomasz Kot

  Wiktor

 • Borys Szyc portait

  Borys Szyc

  Kaczmarek

 • Agata Kulesza portait

  Agata Kulesza

  Irena

 • Cédric Kahn portait

  Cédric Kahn

  Michel

 • Jeanne Balibar portait

  Jeanne Balibar

  Juliette

 • Adam Woronowicz portait

  Adam Woronowicz

  Consul

 • Adam Ferency portait

  Adam Ferency

  Minister

 • Adam Szyszkowski portait

  Adam Szyszkowski

  Guard

Trailers

Cold War

Wil je Cold War kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Cold War streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Cold War niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Cold War zelfs gratis bekijken.

Cold War downloaden

Wil je Cold War ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Cold War overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Cold War torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Cold War is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Cold War trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Cold War de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.